Peter Johansson vässar din strategi

Peter Johansson är affärsutvecklaren som brinner för att hjälpa människor och företag med att förverkliga sina idéer och drömmar. ”Att sätta tydliga mål och ha en plan för hur man ska uppnå dem är nyckeln till framgång. Kontakta mig i ett tidigt skede för bästa stöd och support!”

Snabbfakta

Titel: Affärsutvecklare
Anställd: November 2011
Personliga intressen: Vinälskande entreprenör som gärna reser, lagar mat och umgås med familj och vänner.

Arbetsuppgifter:
• Stöttar företag vid etablering med lokal och markfrågor
• Erbjuder befintliga verksamheter företagsrådgivning
• Hjälper blivande och nystartade företag att komma igång med sina verksamheter
• Förmedlar lokaler i Nässjö Business Park och Nässjö Industriby
• Affärscoach för Science Park

Peter Johansson har lång erfarenhet av affärsutveckling inom tillverkningsindustrin. Han har bland annat jobbat som försäljningschef för den Skandinaviska marknaden och byggt upp försäljning och återförsäljarnät för svenska och tyska bolag.

Som affärsutvecklare fokuserar han på strategisk rådgivning för nya och etablerade företag inom alla branscher, allt ifrån det lilla enmansföretaget till större verksamheter. Peters insatser omfattar alla delarna i företagets livscykel – från uppstarts- och etableringsfasen till strategier för försäljning, marknad och tillväxt. Du kan också få stöd och råd i samband med neddragningar, generationsskifte och avveckling. Att underlätta för den som vill bli företagare är en av Peters viktigaste uppdrag. Som ansvarig för vår Starta eget-kurs kan han konstatera att entreprenörsandan i Nässjö är stark – det är många som vill starta företag! Här är antalet företagare och mångfalden stor, både när det gäller verksamhetens storlek och kulturell förankring.

”Oavsett var du befinner dig i ditt företagande så måste du ha en vision, strategier och mål med din verksamhet. En affärsplan är också jätteviktig. Vare sig du har målet att bli miljonär, eller bara vill jobba med det som du tycker är roligt, så måste du ha koll på marknaden, konkurrensen och dina möjligheter att utvecklas. Säljer du inget så tjänar du inget!”

När ska du kontakta Peter?

När du vill få ditt företag att lyfta – oavsett om du tänker starta företag eller redan har ett. Peter ger råd till dig som vill bygga en strategi, skapa en affärsplan eller hantera utmaningar kring försäljning och kompetens.

Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter@nnab.se