Nicole Erkensten ser till att vi syns

Nicole Erkensten säljer inte bara Nässjö Näringsliv AB, hon säljer hela Nässjö kommun. Allra helst digitalt. ”Mitt budskap är enkelt. Som företagare i Nässjö står du aldrig ensam. Att vända sig till oss ska vara lätt och självklart!”

Snabbfakta:

Titel: Marknadskoordinator
Anställd: Augusti 2017
Personliga intressen: Fotografering, inredning och brädspel.

Arbetsuppgifter:
• Uppdaterar våra hemsidor, som nnab.se och lokaler.nnab.se
• Skriver nyheter om oss och våra intressenter
• Producerar grafiskt material
• Skapar innehåll till våra sociala kanaler

Nicole Erkensten började jobba hos oss direkt efter skolgången. Intresset för digital marknadsföring och skrivande är och har alltid varit starkt hos Nicole, vilket märks i hennes arbete. Bakom sig har hon en gymnasieutbildning inom media och kommunikation och högskolestudier i både det svenska och det engelska språket. Under en tid har hon även bott i Brighton på Englands sydkust.

Som marknadskoordinator jobbar Nicole med att marknadsföra Nässjös näringsliv regionalt, nationellt och internationellt. Tanken är att företag och kompetenser ska se möjligheterna i Nässjö. Men Nicoles uppdrag är också att lyfta fram våra tjänster: som företagare ska du känna att du får hjälp med din verksamhet i Nässjö kommun. Rent praktiskt är Nicole den som uppdaterar våra hemsidor samt skriver nyheter om vår verksamhet och våra intressenter. Hon är också den som skapar innehåll och engagerande material till våra sociala kanaler och håller ordning på vår grafiska profil.

Vi har väldigt många starka företag i Nässjö kommun. Det är så många som brinner för vår stad och som inte bara ser till sin egen verksamhet, utan här finns verkligen en genuin omtanke: man bryr sig om orten och vill vara med och skapa en bra kommun för människor att leva, bo och driva företag i. Jag är stolt över att vara Nässjöbo, och att få vara delaktig i utvecklingen av näringslivet är fantastiskt roligt!

När ska du kontakta Nicole?

När du har frågor om pressbilder och pressmeddelanden eller om du är intressent och vill synas med ditt event, erbjudande eller lokal/tomt på vår webbplats.

Nicole Erkensten
Marknadskoordinator

0380-474 75
nicole@nnab.se