Intressentskap

Att vara intressent hos oss innebär flera fördelar för dig som företagare. Dels hjälper vi dig att utveckla din egen verksamhet och dels är du med och bidrar till ett starkare näringsliv i Nässjö kommun.

Du får hjälp med din egen verksamhet

Som intressent hos oss får du stöd inom en rad olika områden. Det kan handla om att hitta nya lokaler, ha någon att bolla idéer med, få rådgivning, komma i kontakt med rätt person i kommunen eller i näringslivet, utveckla din affärsidé, ansöka om olika tillstånd och så vidare. Utifrån dina behov hittar vi tillsammans lösningar för att utveckla just ditt företag!

>> Läs mer om våra tjänster här

Som intressent hos oss får du också…

Du bidrar till utvecklingen av näringslivet

När du är intressent hos oss bidrar du till en positiv utveckling av näringslivet i kommunen, vilket kommer alla företag till gagn. Vi jobbar i nära samarbete med Nässjö kommun för att bland annat:  

  • Stärka samarbetet mellan skola och näringsliv
  • Marknadsföra Nässjö kommun som en bra ort att driva företag i
  • Utveckla Nässjö som handelsstad
  • Verka för en bättre och hållbar infrastruktur för gods- och persontrafik
  • Bidra eller skapa 120 nya jobb varje år genom att coacha företagen i sin utveckling, etablera nya verksamheter och stötta nyföretagare 

Det är tillsammans som vi skapar ett starkt och attraktivt näringsliv i Nässjö kommun!

Intressentavgift

Som intressent hos oss betalar du en årsavgift som vi baserar på din omsättning och hur mycket stöd du vill ha från oss i ditt företag samt hur tätt samarbete du önskar. Vi har flera företag som inte är i behov av stöd, men som vill vara med i vårt nätverk och bidra till utvecklingen av näringslivet i Nässjö kommun. Anledningarna till ett intressentskap kan därför se väldigt olika ut och vi har inte heller en fast avgift för alla, utan vi tar fram ett unikt avtal tillsammans med dig.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad ett intressentskap skulle kunna innebära för ditt företag? Kontakta någon av våra medarbetare nedan.

Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter@nnab.se

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se