Utveckla företag

Vi hjälper små som stora företag att utveckla sin verksamhet i Nässjö kommun. Kanske står du i ett generationsskifte eller vill ha hjälp med att se över din affärsplan? Oavsett ditt behov kan du alltid komma till oss för att bolla idéer och ställa frågor till våra affärsutvecklare. Nedan har vi samlat några av de många områden som vi kan stå till tjänst med.

Affärsutveckling

Vi stöttar dig i utvecklingen av din affärsidé. Vi bistår med rådgivning i enskilda delar av din affärplanering för att nå lönsamhet, ibland diskuterar vi en hel affärsplan.

Kommunal service & nätverk

Via vår OneDoor-metod gör vi det smidigare för dig att samverka med rätt kommunal instans, vare sig det gäller bygglov, planer, serveringstillstånd eller något annat. Dessutom får du via vårt nätverk tillgång till en bredd av aktörer och experter på marknaden inom samtliga branscher.

Sälj & marknadsföring

En bra produkt eller tjänst behöver synliggöras. Vi coachar dig inom sälj och marknadsföring för att du ska kunna ta nästa steg.

Innovation

Innovation är mer än bara goda idéer – det är ett systematiskt arbete som involverar hela organisationen. Vi hjälper dig igång med er innovationsutveckling och tar vid behov in specialiserade samarbetspartners som kan fördjupa ert innovationsarbete.

Rekrytering

Att hitta rätt kompetens är många gånger en stor utmaning. Med utgångspunkt i dina behov hjälper vi dig att hitta personal, eller förmedla rätt resurs för utbildning eller liknande. Vi bistår även med styrelserekrytering: via vår egen kompetensbank kan vi söka efter styrelseledamöter med lämplig erfarenhet för just ditt företag.

Expansion & samlokalisering

Står ditt företag inför en expansion eller en samlokalisering av enheter? Vi gör en nulägesanalys och tar tillsammans fram en handlingsplan och genomförandestrategi som säkerställer en lyckosam förändringsprocess.

Få personlig rådgivning

Är du intresserad av att träffa oss och få hjälp med att utveckla ditt företag? Fyll i nedan formulär eller kontakta någon av våra medarbetare.

Kontakta oss

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se

Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter@nnab.se

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se