Marcus Wårdmark utvecklar handeln i Nässjö

Marcus Wårdmark stöttar fastighetsägare och hjälper dig som vill starta, utveckla och etablera ditt handelsföretag i Nässjö. Han jobbar även med att skapa en attraktiv handelsstad tillsammans med näringsliv, fastighetsägare och Nässjö kommun. ”I Nässjö är vi bra på att samarbeta och är inte rädda för att kavla upp ärmarna och hugga i. Vi är en stad full av eldsjälar!”

Snabbfakta

Titel: Handelsplatsutvecklare
Anställd: Augusti 2007
Personliga intressen: Allt som går utför! Mountainbike, alpin skidåkning och längdskidåkning.

Arbetsuppgifter:
• Utvecklar Nässjö som handelsplats
• Stöttar företag som har konsument som slutkund
• Stöttar fastighetsägare som har kommersiella lokaler och tomter
• Identifierar och analyserar förändringar och trender i handelsbranschen
• Planerar och arrangerar evenemang i City

Marcus Wårdmark har erfarenhet både från handlarens och från fastighetsägarens perspektiv. Karriären inledde han som butikschef på Intersport i Umeå med ansvar för 45 medarbetare och en omsättning på 100 miljoner. Efter flytten hem till Småland och Nässjö var Marcus marknadsansvarig för Asecs i Jönköping under flera år, innan han började jobba hos oss.

Som handelsplatsutvecklare har Marcus fullt fokus på affärsutveckling, strategisk rådgivning och problemlösning för företagare med konsument som slutkund – alltifrån butiker, restauranger och skönhetssalonger till fastighetsägare med kommersiella lokaler och tomter.

Marcus har även i uppgift att skapa en attraktiv handelsstad. Ett arbete som han givetvis inte kan göra själv utan genom ett nära samarbete med Nässjö kommun, fastighetsägare och företagare. Dels är han projektledare för Nässjö citysamverkan, som genomför projekt för att skapa en attraktiv stadskärna. Och dels är han projektledare för Evenemangsgruppen som ser till att skapa trivsel i centrum genom att arrangera evenemang. Dessutom är han ordförande för Nässjö Köpmannaförening som ansvarar för öppettider i stadskärnan, distribution av P-skivor och presentkort samt driver hemsidan www.nassjoshopping.se

”I dag kan Nässjö erbjuda en mysig centrummiljö med ett brett kultur- och restaurangutbud – från fine dining till grekiskt, thai och läckra kondis. Utvecklingen av Almenäs Köpstad, Sörängen och ICA-området kompletterar city i handeln på ett positivt sätt som gör att vi blir en intressant shoppingstad i Nässjös storlek.”

När ska du kontakta Marcus?

När du vill starta eller etablera ett företag med konsumenter som slutkund, eller om du redan har ett och känner att du vill komma vidare i ditt företagande. Det är också Marcus som du vänder dig till om du har idéer om hur stadskärnans utseende och innehåll kan bli ännu bättre.

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se