Handelsplatsutvecklingen utvecklar handeln i Nässjö

Driver du en butik, frisörsalong, restaurang eller annan verksamhet som har konsument som slutkund? Handelsplatsutvecklingen är en del av vår verksamhet som fokuserar på att hjälpa just dig.

Handelsplatsutvecklingen är vårt stöd till dig som köpman eller fastighetsägare. Oavsett om du ska starta, utveckla eller etablera ditt företag i Nässjö kommun är det Handelsplatsutvecklingen du får hjälp av.

Handelsplatsutvecklingen ser även till att utveckla våra olika handelsområden. Allra främst fokuserar vi på City, Almenäs Köpstad, Sörängsområdet och Ica-området, men vi jobbar även med andra områden.

Vi samarbetar med andra

Att utveckla Nässjö som handelsplats är inget vi kan göra själva utan genom ett nära samarbete med Nässjö kommun, fastighetsägare och företagare. Ett samarbete som bland annat tar form i Nässjö citysamverkan, Evenemangsgruppen och Nässjö Köpmannaförening.

Nässjö citysamverkan

En levande stadskärna är en viktig faktor för att vi ska kunna attrahera medborgare, företag och arbetskraft till Nässjö. Den påverkar inte bara det absoluta närområdet, utan hela kommunen. Därför finns Nässjö citysamverkan – en samarbetsgrupp som genomför projekt för att skapa en attraktiv stadskärna. Gruppen består av Nässjö kommun, fastighetsägare och köpmän, och Handelsplatsutvecklingen delar projektledarrollen med Nässjö kommun. >> Läs mer här

Evenemangsgruppen

En viktig del i att skapa en levande stadskärna är att arrangera evenemang i city. Därför har vi startat och driver Evenemangsgruppen. I gruppen finns representanter från Nässjö kommun, som även stöttar arbetet finansiellt tillsammans med fastighetsägare, handlare och andra företagare.

Det är tack vare gruppens stöd som vi kan arrangera event som Nässjö Street Festival, Nässjö Rail Jam, Nässjö OutDoor & Sport Festival, Bakluckeloppis och Nässjö Julskyltning. Vi hjälper även andra som vill skapa event i stadskärnan med marknadsföring och kontakter.

Köpmannaföreningen

Nässjö Köpmannaförening är en administrativ förening som tar fram gemensamma öppettider, distribuerar P-skivor och presentkort samt driver hemsidan www.nassjoshopping.se. Handelsplatsutvecklingen är ordförande i föreningen.

Kontakt oss

Vill du veta mer om hur vi utvecklar handeln i Nässjö eller hur du kan få hjälp med ditt företag? Hör av dig till vår medarbetare nedan.

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se