Våra tjänster

Vi hjälper dig att starta, utveckla och etablera ditt företag i Nässjö kommun! Våra affärsutvecklare har en bred kompetens inom företagande. Dessutom har vi ett stort nätverk av experter inom en rad olika områden till din hjälp, vilket innebär att du kan få snabb tillgång till en rad möjligheter till utvecklingskraft utan att behöva jaga rätt personer, befattningar eller kompetenser. En dörr – OneDoor – är allt du behöver i Nässjö!

Starta

Har du bestämt dig för att starta företag? Vi hjälper dig att registrera ditt bolag, utveckla din affärsidé, hitta lokaler, gå igenom din finansiering, budget och mycket mera. Dessutom arrangerar vi en Starta eget-kurs två gånger om året!

Utveckla

Vill du ta nästa steg i ditt företagande? Våra affärsutvecklare kan hjälpa dig i att utvecklingen av nya tjänster, rekrytera, se över din lönsamhet, sälj och marknadsföring, med mera.

Etablera

Vill du etablera ditt företag i Nässjö kommun eller letar du efter nya lokaler? Vid en etablering fungerar vi som din projektledare. Vi gör en etableringsplan tillsammans och hjälper dig att komma i kontakt med rätt personer, hitta mark eller lokaler, ansöka om tillstånd, rekrytera, med mera.

Vanliga frågor

Vilka kan få hjälp av Nässjö Näringsliv AB?

Vi hjälper…
• Personer som vill starta eget företag i Nässjö kommun
• Befintliga företag i Nässjö kommun
• Företag som vill etablera sig i Nässjö kommun

Kostar det pengar att få hjälp?

Att boka ett första möte med oss är gratis, men för att vi ska kunna ge dig hjälp under längre tid behöver du bli intressent hos oss. Som intressent får du del av våra tjänster och en rad unika erbjudanden. Dessutom är du med och bidrar till att näringslivet utvecklas i Nässjö kommun!

>> Läs mer om intressentskapet här

Jag behöver hjälp i en känslig fråga, jobbar Nässjö Näringsliv under sekretess?

Ja, vi jobbar under sekretess! Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du kontaktar oss. Vi har erfarenhet av att rädda verksamheter från konkurs, tillsätta nya styrelser och stötta vid etablering.

Kontakta oss

Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter@nnab.se

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se