Etablera företag

Är du på gång att etablera ditt företag i Nässjö kommun? Eller finns du redan här och behöver nya lokaler att växa i? Oavsett ditt behov hjälper vi dig i alla faser vid en etablering –  från att hitta läge och lokaler till att förse dig med beslutsunderlag och rätt kontakter.

Vid en etablering fungerar vi som din projektledare på plats. Vi gör tillsammans en etableringsplan och hjälper dig att komma i kontakt med rätt personer, hitta mark eller lokaler, ansöka om tillstånd, rekrytera – eller vad du än önskar att få stöd med. Även om ditt ärende spänner över flera verksamheter räcker det om du kontaktar oss. Genom att vi har nära samarbete med Nässjö kommun, fastighetsägare, arbetsförmedlingen och näringslivet kan vi erbjuda helhetslösningar till dig som önskar att hitta ett bra läge för etablering. Ett arbetssätt som vi har valt att kalla för OneDoor – metoden för snabb, smidig service och goda råd i förtroende.

Lediga lokaler och tomter

Vi vet att en absolut nödvändighet vid en etablering är att hitta rätt lokaler för din verksamhet – det är ofta där processen börjar. På lokaler.nnab.se listar vi därför lediga lokaler och tomter i Nässjö kommun för alla typer av verksamheter. Vi förfogar dessutom över kontorslokaler i Nässjö Business Park, och vi förmedlar industriytor för mindre verksamheter i Nässjö Industriby.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig vid en etablering? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi jobbar under sekretess och har lång erfarenhet av att stötta små som stora företag att hitta nya lokaler eller tomter att bygga på.

Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter@nnab.se

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se