Näringslivsträff hos North Castle

Näringslivsträff hos North Castle

4 juni kl. 17.00 – 21.00 North Castle, TenhultHitta hit 595 kronor för intressenter, 895 kronor för övriga (exkl. moms)

Kan man få för mycket av det goda? Det tror inte vi! Därför arrangerar vi inte bara en näringslivsträff på våren, utan i år blir det en extra näringslivträff inför sommar- och semestertider!

Den 4 juni är du välkommen till North Castle,  som är moderbolag till Work System Sweden, e-motions europe, SHIFT Electric Mobility, Kendrill, Light by Sweden och Villa Kastil Utara. Ta chansen att fira in sommaren med dina kollegor samtidigt som du knyter nya kontakter, äter god middag och lyssnar på intressanta föredrag. Varmt välkommen!

Program

”Vår tro är att genuint entreprenörstyrda företag levererar betydligt bättre än andra företag.”

– David Nord, grundare och delägare North Castle AB
– Jonas Netterström, vd North Castle AB

David och Jonas delar med sig om tankar, erfarenhet och idéer som lagt grunden för hur North Castle AB arbetar tillsammans och med sina dotterbolag i koncernen samt hur och varför man strävar efter att vara Sveriges mest entreprenöriella investmentbolag. Från garaget i Forserum och vidare ut i världen.

David Nord
Tillsammans med Jonas Hallenborg så bestämdes det tidigt i livet att de skulle bli företagare tillsammans. Olika idéer och produkter testades för att till slut landa i det första bolaget Work System Sweden AB. Efter avklarade studier från Linköping 2011 så blev det direkt full fart med företagandet och byggandet av det som idag är North Castle AB och underliggande bolag.
David är en entreprenör ut i fingerspetsarna och fokuserar gärna på expansion och uppbyggnad av samtliga bolag i koncernen.

Jonas Netterström
Jonas har en gedigen bakgrund inom både nationella och internationella företag på ledande befattningar. Jonas kom väldigt tidigt in i koncernen genom sitt ordförandeskap i Work System Sweden AB. Jonas är idag också VD för North Castle AB och arbetar dagligen med koncernens alla bolag för att stötta dem i sin resa. Jonas expertområde är ledarskap, försäljning och resultattillväxt.

”Välkommen till Tampah Hills – Seaside Society i södra Lombok”

– Jakob Palm, vd och medgrundare Tampah Hills

Jakob Palm kommer och berättar om hans pågående projekt i södra Lombok, Tampah Hills.
Vad är Tampah Hills och hur växte idén fram? 
Jakob delar med sig om resan som de gör tillsammans med investerare, kunder, leverantörer och framförallt lokalbefolkningen och hur det är att driva bolag samt leva i södra Lombok.

Jakobs entreprenöriella karriär började inom läkemedelsbranschen. Från att arbeta med försäljning och marknadsföring till att sedan starta egna investmentbolag. Erfarenhet som både VD och styrelseordförande i olika sorters bolag och branscher har gett Jakob en stadig grund i sin entreprenörsresa.

”Ett gäng vänner som gillar varandra och vad vi gör.”

– Josefine Arenius, We are Mountain AB

Det talas mycket om Generation Z just nu. Vilka är de? Är de mest lata och bekräftelsesökande? Vad vill de egentligen? Hur har de det med lojalitet, arbetsmoral, motivation och tidsuppfattning? Och hur är det för dem att jobba med oss som är äldre? Hur kan vi kommunicera för att förstå varandra och hur kommer det sig att vår verklighetsuppfattning skiljer sig åt? Josefine Arenius från We Are Mountain tar oss med på en resa genom de generationer som möts på jobbet idag med speciellt fokus på de unga vi vill rekrytera och få behålla. 

We Are Mountain är ett företag som fokuserar på krockar i organisationer, framför allt när det kommer till generationer, kulturer och religioner. Bland deras kunder finns företag sPwC, Poolia, ABB, Epiroc och Northvolt men även kommuner och regioner samt stora delar av civilsamhället.

”Kompetensförsörjning kommer först!”

– Erik Nygårds, affärsutvecklare på Nässjö Näringsliv AB

Kompetensförsörjning har länge varit hett i näringslivet och frågan om att få rätt person på rätt plats ligger ständigt i topp när man lyssnar med företagare om vad som är viktigt. Nässjö Näringslivs egen kompetensförsörjningsguru Erik Nygårds delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper kopplat till företagens viktigaste resurs: människorna som jobbar där. Hur säkerställer vi vår framtida kompetensförsörjning? Hur ser de kommande personalbehoven ut i vår region? Vad kan vi förvänta oss av våra utbildningssystem?

Med på scenen är Helena Petersson, grundskolechef i Nässjö kommun, som kommer berätta om ett par samverkansprojekt grundskola-näringsliv. 

Konferencier

Ebba Schoultz

Kvällen leds av Ebba Schoultz som arbetar som marknadschef på Work System Sweden AB. Med sin energi och glädje kommer hon guida oss genom kvällen.

Kostnad

595 kronor exkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv AB
895 kronor exkl. moms för övriga

Middag och fika ingår i priset.

Anmälan

Anmäl dig till näringslivsträffen senast 28 maj 2024, välkommen!


Ange eventuella önskemål om specialkost:

Godkänner du att vi visar ditt namn i deltagarlistan till detta arrangemang på vår hemsida?Deltagarlista

Nyfiken på vilka som hittills har anmält sig till träffen? Gå till deltagarlistan

Bilder från tidigare näringslivsträff

 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
  +8
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset
 • data-srcset

För mer information och frågor

Kontakta Nässjö Näringslivs affärsutvecklare Erik Nygårds som är ansvarig för kvällen. Du når Erik på 0380-474 77 eller erik@nnab.se.

Arrangör

NNAB

Värdföretag

North Castle

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.