Jobb & Framtid 2024 – mässan mitt i Småland!

14 mars kl. 09.00 – 16.00 Olsbergs Arena, EksjöHitta hit Från 3000kr

Möt framtidens arbetskraft på Jobb och framtid – mässan mitt i Småland! Passa på att visa upp ditt företag för gymnasieelever och arbetssökande på Höglandets gemensamma mässa.

Nu kan ditt företag eller organisation boka er monterplats till Jobb- och framtidsmässan den 14 mars i Eksjö. Anmälan sker senast den 14 februari.

Om mässan

Jobb & framtid är en gemensam satsning mellan Eksjö, Sävsjö, Nässjö och Vetlanda kommuner och näringsliv. Tillsammans stärker vi Höglandets attraktionskraft och bidrar till att klara de rekryteringsbehov och utmaningar som finns nu och framåt.

Om arenan & montrar

Olsbergs Arena i Eksjö ger fina möjligheter för dig som utställare att visa upp din verksamhet. Som utställare kan du välja att boka en eller flera montrar. Varje monter har har en storlek på 4×2 meter och inkluderar ett ståbord, el är givetvis framdraget. I varje bokning ingår dessutom två lunch- och fikabiljetter. Det är möjligt att beställa extra lunch- och fikabiljetter.

>> Läs mer om mässan

>> Boka din monterplats här

Nässjö Näringsliv
Sävsjö Näringsliv
Nässjö kommun
Vetlanda kommun
Ekjsö.nu
Eksjö kommun
Sävsjö Kommun
Nuvab

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.