OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Jobb & Framtid 2023 – mässan mitt i Småland!

16 mars kl. 09.00 – 16.00 Hasses sportcenter, VetlandaHitta hit Från 3000 kr

Möt dagens och morgondagens jobbsökande på en plats för inspirerande möten och föreläsningar. Tillsammans skapar vi intressanta möten och möjligheter!

Nu kan ditt företag eller organisation boka er monterplats till Jobb-och framtidsmässan den 16 mars i Vetlanda. Anmälan sker senast den 24 februari.

”Jobb & framtid – mässan mitt i Småland” är en gemensam och långsiktig satsning mellan kommuner och näringsliv i Nässjö, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda. Syftet är att stärka höglandets attraktionskraft och att bidra till att klara de rekryteringsbehov och utmaningar som finns idag och i framtiden.

Om arenan & montrar

Hasses sportcenter i Vetlanda ger fina möjligheter för både utställare och besökare. Som utställare kan du välja att boka en eller flera montrar. Varje monter har har en storlek på 4×2 meter. I varje bokning ingår två lunch- och fikabiljetter, men det går beställa fler biljetter om ni är fler vid er monter.

Mer information

För ytterligare information – gå in på jobb och framtid.se

Nässjö Näringsliv
Sävsjö Näringsliv
Nässjö kommun
Vetlanda kommun
Ekjsö.nu
Eksjö kommun
Sävsjö Kommun
Nuvab

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.