Grundläggande utbildning i affärssystemet Fortnox

5 mars kl. 08.00 – 12.00 Nässjö Näringsliv ABHitta hit 1400:- per person för intressenter i Nässjö Näringsliv AB, 1800:- för övriga (priser står i exkl. moms)

Välkommen till en förmiddagsutbildning i Fortnox där Aspia visar hur ditt arbete i programmet kan effektiveras och nyttjas på bästa sätt!

Under förmiddagen kommer Aspia att presentera digitala lösningar och även informera om vilka program som är möjliga att integreras med Fortnox. De kommer även hålla en genomgång av de olika processerna såsom fakturering, leverantörsfakturor, lön och bokföring.

Utbildningen kommer att utgå från ett övningsföretag.

Mål

Målet med utbildningen är att öka din kunskap kring hur Fortnox fungerar i stort, ökad kunskap kring hur de olika delarna i Fortnox används på bästa sätt samt ökad förståelse kring hur din vardag kan effektiviseras genom ett digitalt arbetssätt.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig mer om Fortnox avseende bokföring, leverantörsfakturahantering, kundfakturering och löneadministration. Du bör ha en grundläggande förståelse och kunskap i de olika delar som rör verksamhetens administration.

Utbildningsledare

Elin Rickardsson, auktoriserad redovisningskonsult och  Alex Sundberg, redovisningskonsult. Både Elin och Alex är verksamma vid Aspias Höglandskontor och jobbar dagligen i Fortnox!

Kostnad

1400:- exkl. moms per person för intressenter i Nässjö Näringsliv AB
1800:- exkl. moms för övriga

Fika ingår!

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i nedan formulär.


Ange eventuella önskemål om specialkost:Arrangör och utbildningsledare

Aspia

Medarrangör

NNAB

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.