O’Learys öppnar i Nässjö

1 min läsning Publicerad 15 april 2021

Under de senaste åren har Nässjö lockat till sig flera starka varumärken och trenden fortsätter. Inom ett par månader ska O´Learys invigas i stadskärnan.

Restaurang och sportbaren O´Learys är på gång att flytta in i Caférangens tidigare lokaler på Stortorget 4. Totalt hyr man in sig på 460 kvadrat, med både över- och undervåning. Här kommer man att kunna njuta av amerikanskinspirerad mat, alltifrån hamburgare till barbeque ribs, och följa sporten på de många tv-skärmarna. Man kommer även kunna spela shuffleboard och eventuellt biljard och boule.

Både hyresavtal och franchiseavtal är signerat och planen är att öppna under augusti-september månad. Satsningen skapar drygt 10 nya arbetstillfällen i Nässjö.

Om O´Learys

O’Learys är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg och som drivs av O’Learys Trademark. Idag har kedjan mer än 110 enheter över hela världen. O’Learys erbjuder en eatertainment-upplevelse med en kombination av sport, sociala spel och aktiviteter och amerikanskinspirerad mat i välkomnande Boston-miljö.


Pressmeddelande

Denna nyhet finns som pressmeddelande som är fritt att ladda ned och använda. Länka gärna till nnab.se om du använder våra bilder eller texter.