Dags att nominera Årets Företagare och Årets Unga företagare

2 min läsning Publicerad 19 april 2021

Nu är det dags att nominera de personer och företag som du tycker förtjänar att ta hem priset Årets Företagare 2021. För första gången ska även Årets Unga Företagare utses i Nässjö kommun.

Bilden visar tidigare vinnare av Årets Företagare i Nässjö kommun. På bilden syns Marie Ekelund, Anders Löfgren, Jonas Svensson och Lena.
Marie Ekelund(Nilssons Blommor), Anders Löfgren(Svensk Tågkraft), Jonas och Lena Svensson(LG Collection) har alla fått ta emot det ärofyllda priset Årets Företagare. I slutet av denna nyhet listar vi alla tidigare vinnare av utmärkelsen.

Vem vill du se som Årets Företagare i Nässjö kommun 2021? Fram till den sista april har du chansen att nominera en eller flera personer som du anser är värda lite extra uppmärksamhet för sin goda företagsamhet. Du har även möjlighet att påverka vem som ska bli den första mottagaren av priset Årets Unga Företagare i Nässjö kommun.

– Årets Unga Företagare utses till en person som är 35 år eller yngre. Priset har samma kriterier som Årets Företagare, men vi är inte lika hårda med att kunna uppvisa en god lönsamhet och tillväxt över flera år eftersom man kanske inte har varit med och drivit företaget så länge, säger Frida Boklund, regionchef för Företagarna i Jönköpings län. 

– I Nässjö finns det många unga, duktiga företagsledare som både vi och Nässjö kommun tycker borde uppmärksammas mer. För oss var det därför en självklarhet att även börja dela ut Företagarnas pris Årets Unga Företagare och vi hoppas att många tar chansen att nominera i år, säger Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv AB.

På Företagarnas hemsida kan du nominera företagare i Nässjö kommun. På hemsidan kan du även läsa om de kriterier som företagaren behöver uppfylla för att bli utsedd. Alla förslag som skickas in tas upp i juryn som består av representanter från Nässjö kommun, organisationen Företagarna och Nässjö Näringsliv. Utmärkelsen kommer att delas ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde den 10 juni 2021.

>> Nominera företagare i Nässjö kommun här!

Tidigare vinnare av Årets Företagare i Nässjö kommun

2020: Anna Arlbrandt, Tobias Klaesson, Tommy Björnlund och Niclas Hulterskog, Byggkompaniet.

2019: Kjell Carlsson, ER Bil.

2018: Anders Löfgren, Svensk Tågkraft.

2017: Marie Ekelund, Nilssons Blommor.

2016: Ingvar Andersson och Christer Abrahamsson, TURAB.

2015: Torbjörn Andersson och Richard Fagerstrand, Forserums Verktygsindustri.

2014: Jonas Svensson och Lena Svensson, LG Collection.

 2013: Olof Salling, Kenneth Karlsson och Ola Forsell, Kanonaden Entreprenad.

2012: Patrik Sandstedt, Sandstedt El.

2011: Johan Schelin och Petter Jacobs, JSC it-partner.

2010: Johan Karvik och Marie Karvik, Optiker Karvik.

2009: Lars Gerhardsson och Birger Topp, Nässjö Plåtprodukter.

2007: Lennart Andersson, Lanab Design.

2006: Helene Swanberg, Greens.

2005: Paul Tapper, Rutab.

2004: Anna-Lena och Markus Andersson, Sandsjö Wärdshus & Konferens.

2003: Johnny Hansen, Flisby AB.

2002: Pontus Carme, Extend Commerce.

2001: Klaus Mölzer, Industrilås.


Pressmeddelande

Denna nyhet finns som pressmeddelande som är fritt att ladda ned och använda. Länka gärna till nnab.se om du använder våra bilder eller texter.