Då blir det öppningspremiär för Max i Nässjö

2 min läsning Publicerad 3 maj 2022

”Vi är mycket glada att kunna öppna inom kort och ser fram emot att erbjuda Sveriges godaste burgare till alla i Nässjö!”, säger Henrik Lejon, etableringschef för Sverige och Norge.

Att Max bygger i Nässjö har nog ingen kunnat undgå. Vid Sörängsrondellen finns numera en 600 kvadratmeter stor byggnad som snart kommer att ta emot hungriga gäster, men när? Det är en fråga som många Nässjöbor vill ha svar på. I en intervju med Max etableringschef Henrik Lejon får vi chansen att ställa en rad frågor om den nya restaurangen.

När öppnar Max i Nässjö och hur kommer ni fira öppningen?
– Öppningen är planerad den 13 juli. Vi kommer att fira med en kortare ceremoni med bandklippning och tal från vd klockan 10.00. Sedan firar vi generellt med Sveriges godaste burgare, svarar Henrik.

Var befinner ni er i byggprocessen? Går allt som ni tänkt er?
– Allt går som planerat och vi arbetar just nu med att färdigställa byggnationen.

Hur många kommer rekryteras till restaurangen? Har ni några lediga tjänster kvar?
– Vi söker alltid bra folk och vi erbjuder ca 30-50 arbetstillfällen i Nässjö, framför allt till unga och andra som står långt från arbetsmarknaden. Intresserade får gärna titta på max.se där lediga tjänster utlyses!

Kommer man kunna ladda sin elbil samtidigt som man avnjuter sin hamburgare hos er?
– Vi planerar 4 laddare för elbil. Tyvärr är det problem med leveranstider så vi kanske inte hinner få igång dessa till öppningen.

Vad kan Nässjöborna och förbipasserande förvänta sig av Max-restaurangen i Nässjö?
– Sveriges godaste burgare framför allt! Vi ska bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Det här gäller även i Nässjö, svarar Henrik och fortsätter:

– Redan 1968, då MAX resa började i Gällivare började miljötänket och idag gen­omsyrar hållbarhet hela företaget. Vi vill vara ett hållbart företag i ett hållbart samhälle och ett föredöme i branschen. Förutom vårt omfattande miljöarbete vill vi ta ett socialt ansvar där vi ser individens möjligheter. Det tycker vi är jätteviktigt!

Vill du veta mer om Max satsning i Nässjö? Läs tidigare nyhet om satsningen här!