Starta eget

Starta eget

Magnus Franzén gick Starta eget-kursen 1998 och efter det startade han företaget Grimstorps Byggkomponenter/Nässjö Hus.

Är du på väg att starta eget företag?

Har du en affärsidé men inte vet hur du ska ta dig vidare för att starta företag? Behöver du bolla idéer med någon som har stor erfarenhet av entreprenörskap? Då har du kommit alldeles rätt! Vi vill att det ska vara enkelt att starta eget och driva företag i Nässjö. Därför hjälper vi dig med affärsidén, ekonomisk analys, juridik, lokaler, marknadsföring och finansiering – både före, under och efter att du har startat företag.

Vi på Nässjö Näringsliv AB utvecklar befintligt näringsliv och stödjer tillkomsten av ny näringsverksamhet. I vårt arbetssätt OneDoor har vi samlat kommunens alla interna och externa resurser. Med andra ord – en kontakt med oss ger all service du behöver!

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att starta eget företag.

 
Gå vår Starta eget-kurs!

Missa inte vår Starta eget-kurs som är utformad för dig som funderar eller nyligen har startat företag. Under kursen får du all information som behövs för att kunna ta steget från idé till att driva eget. Ett perfekt tillfälle att ställa alla svåra frågor och knyta nya värdefulla kontakter med både näringsliv och andra som är nyföretagare. Kursen genomförs varje vår och höst.

Lediga Lokaler

Är du nyföretagare och letar efter lokal?  Hör av dig till oss med en kravspecifikation så hjälper vi dig att hitta en lokal efter just dina behov. Utifrån dina krav gör vi en analys och återkommer med förslag på lösningar. Ta gärna själv en titt bland våra lediga lokaler här på hemsidan eller läs om våra kontorshotell Nässjö Business Park och Nässjö Industriby.

Nässjö Business Park är en del av Science Park.Peter Johansson Starta eget

Kontaktperson för nyföretagare

Peter Johansson
Telefon 0380 – 51 79 40
Mobil: 070 – 628 14 85
peter.johansson@nnab.se