Affärsplan – ladda ned gratis mall och få rådgivning av oss

Affärsplan – ladda ned gratis mall och få rådgivning av oss

Vi förstår vikten av en affärsplan och vill hjälpa dig att komma i gång. Därför erbjuder vi en gratis mall som du kan ladda ned och använda för att utforma din egen affärsplan. Givetvis erbjuder vi även personlig rådgivning för dig som är verksam i Nässjö kommun.

Mall till affärsplan

Vår affärsplansmall är utformad för att vara användarvänlig och omfattar alla viktiga komponenter som behövs för en komplett affärsplan. Den är skapad av våra affärsutvecklare som har flera års erfarenhet av att hjälpa personer att starta och driva företag i Nässjö kommun.

En av de mest värdefulla funktionerna i vår mall är sparbarheten. När du har fyllt i din affärsplan, kan du enkelt spara den på din dator och när som helst återgå till den för att fortsätta där du slutade. Den är också enkel att skriva ut, för dig som hellre föredrar att fylla i den för hand.

TIPS! När du använder vår mall, var noga med att ha koll på var du sparar den på din dator så du enkelt hittar tillbaka till den.

Ladda ned din affärsplan här!

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter i nedan formulär får du tillgång till vår mall.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad är en affärsplan?

En affärsplan beskriver din affärsidé – alltså vad ditt företag kommer att göra. Den besvarar frågor som…

  • vilka är dina kunder?
  • vilken tjänst/produkt kommer du att erbjuda?
  • hur ser din prisstrategi ut?
  • hur ska du nå dina kunder?
  • vad är dina erfarenheter av branschen?
  • vilka ser du som dina konkurrenter?
  • kommer du ha några kompanjoner eller delägare i företaget?
  • hur kan du säkerställa att ditt erbjudande är hållbart i längden och kommer att efterfrågas av dina kunder på lång sikt?

Varför behöver man en affärsplan?

Att skriva en affärsplan hjälper dig att utveckla din affärsidé. Den hjälper dig att konkretisera din idé och ta steget vidare mot handling. Den förenklar även processen att söka lån, finansiering och öppna konto hos banken.

Få personlig rådgivning

Behöver du hjälp på vägen? Oavsett om du är nyföretagare eller redan driver en verksamhet i Nässjö kommun idag är du välkommen att kontakta oss på Nässjö Näringsliv. Vi vill se så många nya och framgångsrika företag i vår kommun som möjligt. Därför erbjuder vi personlig rådgivning till dig som önskar.

>> Läs mer om våra tjänster här!

Kontakta oss

Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter@nnab.se