Workshop: Aktivt och lönsamt medarbetarskap

Workshop: Aktivt och lönsamt medarbetarskap

27 Mars kl. 10.00 – 13.00 Nässjö Näringsliv AB, Karlagatan 3 NässjöHitta hit 495:- för våra intressenter, 1095kr för övriga (I priset ingår lunch och medarbetaranalys för ett värde av 4.500kr)

Den 27 mars arrangerar vi en workshop tillsammans med Spektiv om medarbetarskap! Genom att jobba strategiskt med medarbetarskap får du en ökad konkurrenskraft, lönsamhet och ett starkare varumärke!

Dagens komplexa organisationer sätter medarbetarskapet under utveckling. Tidigare räckte yrkesskicklighet för framgång i yrkesrollen. Idag råder en helt annan konkurrens och fokus på kundperspektivet. Arbete med ständiga förbättringar och ett aktivt lärande är viktigt för att vara en attraktiv medskapande medarbetare.

Genom att medvetet arbeta med medarbetarskapet i hela organisationen skapas ökad utveckling. Investeringen kan räknas hem genom ett ökat ekonomiskt resultat.

Under workshopen kommer du att få…

  • konkreta tips över hur ni som organisation kan arbeta med ett aktivt och lönsamt medarbetarskap.
  • ta del av lyckade exempel på hur andra bolag har gjort för att få bättre ekonomiskt resultat.
  • lära dig om omvärldsanalys, trender och nya generationens förväntningar.
  • tid för dialog och erfarenhetsutbyte med andra företag.

Efter avslutar workshop kommer även Spektiv ut till ditt företag och genomför en medarbetaranalys som ingår i kostnaden.

Om Spektiv

Spektiv AB skapar attraktiva organisationer. De har lång erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och har tillsammans mött över 2000 ledare, medarbetare i olika organisationer och branscher.

Anmälan


Ange eventuella önskemål om specialkost:Kontakt

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se

Arrangörer

Nässjö Näringsliv AB
Spektiv

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.