Stadium Outlet satsar i Nässjö

2 min läsning Publicerad 20 november 2020

Våren 2021 öppnar Stadium Outlet i Nässjö, vilket blir deras första butik på det Småländska Höglandet.

Stadium Outlet ska öppna i Nässjö. På bild syns vd Daniel Löfkvist framför en Stadium Outlet-butik.
Daniel Löfkvist, vd på Stadium Outlet.

Nässjö fortsätter att växa när Stadium Outlet väljer att etablera sig i Almenäs Köpstad. Till vänster om Granngården kommer sportkedjan att hyra runt 1200 kvadratmeter yta, varav 900 kvadratmeter blir butik.

– Vi letar ständigt efter nya städer att etablera oss i, och under en tid har vi velat närma oss Eksjö-, Vetlanda- och Nässjöborna, säger Daniel Löfkvist, vd på Stadium Outlet. Idag finns den närmsta butiken i Jönköping, men genom att öppna vår butik på höglandet kommer vi ännu närmare våra kunder. Att valet tillslut föll på Nässjö är på grund av stadens starka idrottsengagemang och vår goda kontakt med fastighetsägaren SML Fastigheter, fortsätter han.

– Vi tycker det är väldigt roligt att Stadium Outlet väljer att satsa i Nässjö, säger Martin Axeheim, vd på SML Fastigheter. Den här etableringen utvecklar och kompletterar Almenäs Köpstad väl med ytterligare ett nytt produktområde och starkt varumärke för våra besökare, fortsätter han. 

Så många kommer att jobba i den nya butiken

Runt 6-8 personer kommer att få anställning i den nya butiken, berättar Daniel Löfkvist.

– Vi har inte börjat rekrytera än, utan det kommer längre fram. Just nu befinner vi oss i startgroparna, säger han.

Finns det något speciellt som du skulle vilja hälsa till höglandsborna?

– Jag vill passa på att hälsa alla varmt välkomna till vår butik som säljer idrott- och sportutrustning till riktigt bra priser. Vi hoppas att läget ser annorlunda ut till våren så att vi kan fira vår öppning riktigt ordentligt tillsammans med er, avslutar han.


Pressmeddelande

Denna nyhet finns som pressmeddelande som är fritt att ladda ned och använda. Länka gärna till nnab.se om du använder våra bilder eller texter.