Lös julklappen till dina anställda med Nässjö presentkort

1 min läsning Publicerad 20 november 2020

Med presentkort från Nässjö Shopping ger du dina anställda precis vad de vill ha i julklapp.

Nässjö Bokhandel är en av många butiker som både säljer och löser in Nässjö presentkort. På bild syns en av ägarna till Nässjö bokhandel hålla i presentkort.
Nässjö Bokhandel är en av många butiker som både säljer och löser in Nässjö presentkort.

Vill du köpa något fint till dina anställda i julklapp, för det är de sannerligen värda. Men att ordna individuellt anpassade presenter är en tidsmässig omöjlighet, så du funderar på att köpa något som alla borde gilla. 

Det är dock långt ifrån säkert att alla blir överförtjusta över den där mojängen eller prylen eller vad det nu är du planerar att köpa. Men dina anställda, som givetvis är artiga och väluppfostrade, bugar djupt och tackar för din generositet, varpå de placerar tingesten i en garderob någonstans. Eller så ger de den vidare så att den blir någon annans problem. 

Du vet förstås hur lösningen stavas: presentkort. Med presentkort från Nässjö Shopping ger du dina medarbetare möjlighet att välja något som de tycker om ur ett enormt utbud från ett stort antal butiker. Att du samtidigt råkar gynna lokala aktörer gör inte saken sämre, eller hur?

Presentkorten finns att köpa i ett antal butiker, men du kan även beställa dem direkt av oss på Nässjö Näringsliv AB. För att göra en beställning, kontakta Marcus Wårdmark på marcus.wardmark@nnab.se

För en förteckning över vilka butiker som säljer respektive löser in presentkorten, se Nässjö Shoppings webbsida