Nya ägare och nytt namn – pizzeria Pinocchio blir Milano

2 min läsning Publicerad 13 augusti 2020

Pizzeria Pinocchio har fått nytt namn och nya ägare. Numera heter restaurangen Milano och ägs av vännerna Milad Hamid och Elias Habib, men det är inte den enda förändringen.

Pizzeria Milano på Rådhusgatan 36 i Nässjö
Idag klockan 11.00 öppnade pizzeria Milano på Rådhusgatan 36 i Nässjö. Restaurangen har varit stängd under en vecka för renovering.

Den 1 juni tog Milad Hamid och Elias Habib över Pizzeria Pinocchio. Pizzerian som inte bara har fått nya ägare och nytt namn, utan även ny inredning, ny logga, nya skyltar och ny meny. Men Milano har samma nummer, samma lokaler och samma pizzabagare som Pinocchio. Delägaren Milad har jobbat här i 10 år och Elias är inte heller helt okänd i lokalerna.

– Det var Elias pappa som ägde Pinocchio tidigare, så vi har tagit över efter honom, förklarar Milad. Elias kommer senast från Pressbyrån i Nässjö och jag själv har varit iväg och jobbat på Intersport i tre år, men nu kommit tillbaka som pizzabagare.

Elias och Milad är sedan länge vänner och var båda intresserade av att driva eget företag.

– Vi förstår varandra och kände att vi skulle fungera bra ihop som ägare, säger Milad.

Så firar de med kunderna

Milad Hamid och Elias Habib, ägare till pizzeria Milano i Nässjö.
Milad och Elias, bara en timme innan de välkomnade sina första kunder.

För att fira nyöppningen har ägarna tagit fram ett erbjudande.

– Från och med den 11 augusti fram till söndagen den 16 augusti erbjuder vi samtliga rätter på menyn för endast 80 kronor, säger Milad.

– Vi serverar pizza, kebab, sallad, hamburgare och nuggets. Vi kommer även i framtiden att då och då uppdatera menyn med en ny pizza eller annan rätt, så att kunden får något nytt att testa. Vi tar även tacksamt emot idéer från våra kunder.

Pizzeria Milano har öppet 11.00-22.00 under 1 april till den 31 september. Den 1 oktober till 31 mars har de öppet 11.00-21.00 måndagar-torsdagar, 11.00-22.00 fredagar-lördagar och 11.00-21.00 söndagar.