Ny vd på Träcentrum

1 min läsning Publicerad 8 februari 2022

Styrelsen för Stiftelsen Träcentrum Nässjö och Träcentrum Nässjö kompetensutveckling AB har utsett Anna Werbitsch Arnell till vd. ”Jag ser verkligen fram emot att påbörja mitt uppdrag som vd”, kommenterar Anna.

Anna Werbitsch Arnell.

Anna Werbitsch Arnell, 44 år, är Filosofie kandidat i media och kommunikationsvetenskap och har flera års erfarenhet av arbete inom Lantbrukarnas riksförbund LRF. Första tiden som kommunikatör och därefter flera år som regionchef för LRF i Jönköpings län och LRF sydost. Anna kommer närmast från en tjänst som Försäljningschef på Länsförsäkringar i Jönköping där hon ansvarat för att bygga upp en ny försäljningsorganisation för lantbruksförsäkring.

– Jag är mycket nöjd med att Träcentrum nu får Anna Werbitsch Arnell som vd. Anna har relevant erfarenhet av utvecklingsarbete i den typ av idéburen organisation som Träcentrum är. Hon kommer med sitt ledarskap, driv och engagemang leda Träcentrum in i framtiden på ett väldigt bra sätt, säger styrelsens ordförande Jonas Svensson.

– Jag ser verkligen fram emot att påbörja mitt uppdrag som vd. Träcentrum har en mycket viktig roll i branschen för trä, möbel och inredning. Tillsammans med alla fina medarbetare känner jag att vi kan göra stor skillnad och leda industrins utveckling. Träcentrum har dessutom en fantastisk anläggning med utbildning, restaurang och konferens, en anläggning som är basen i verksamheten, säger Anna Werbitsch Arnell.

Anna tillträder sin tjänst 1 maj 2022.