Nu öppnar Nilssons Blommor på Rådhusgatan

1 min läsning Publicerad 28 februari 2024

Har du fått vårkänslor än? Nu är det dags! I morgon torsdag slår Nilssons Blommor upp dörrarna till sin sprillans nya butik på Rådhusgatan. Pirrigt och väldigt kul, säger butiksägare Marie Ekelund. ”Vi vill ge Nässjöborna en helt ny upplevelse!”

”Blomsterkylen har plats för mycket vackert och är dessutom lättarbetad”, säger Marie Ekelund.
BYON är ett av de nya varumärken som Nilssons Blommor har plockat in lagom till premiären. 
En fläkt av våren, och av Medelhavet. Citronträden både blommar och bär frukt. Och ja – de är äkta!

När Marie Ekelund gick ut och berättade om flytten hade hon fjärilar i magen. Då, hösten 2022, hade hon precis tecknat kontrakt på en ny butikslokal – som inte fanns. Men i Länsförsäkringars och Höglandets Invests nybygge utmed Rådhusgatan hade hon hittat förutsättningarna till den perfekta blomsterbutiken. Efter 50 år i samma lokaler var det dags för Nilssons Blommor att göra en nystart. 

Och nu är det inflyttat och klart – i morgon, torsdag, slår Marie och hennes kollegor upp dörrarna till sin nya butik. 

Förutom att allt är sprillans nytt och modernt med stora blomsterkylar, bättre logistik och arbetsmiljö så kommer kunderna också att kunna följa den kreativa processen.

I samband med flytten har Nilssons Blommor också tagit in flera nya, spännande varumärken.

– Vi hoppas förstås att Nässjöborna ska tycka att det här är lika roligt och inspirerande som vi, säger Marie som utlovar ännu fler nyheter framåt sommaren.

– Gatan framför butiken är inte riktigt klar ännu, men tanken är att vi även ska flytta ut en del av sortimentet – bland annat utomhusväxterna. Vi kommer att jobba med årstiderna!