Maxitryck i Bodafors expanderar och utökar personalstyrkan

1 min läsning Publicerad 12 januari 2022

Maxitryck i Bodafors expanderar med fler kunder och större personalstyrka. De har köpt upp företaget Profilhajen AB i Huskvarna och utökar därmed med glädje verksamheten.

Från vänster står Peter Lantz, Carina Petersson, Timmy Malmqvist och Sandra Johansson.

Peter Lantz välkomnas till teamet som ny säljare, och blir med sitt kontaktnät i Huskvarna en värdefull tillgång till den befintliga personalstyrkan. Tillsammans med kollegorna Sandra Johansson, Carina Petersson och Timmy Malmqvist driver de butiken i Bodafors. Då Sandra går på mammaledighet blir tillskottet en välbehövlig utökning.

– Det känns jättebra. Det är ju väldigt bra att få in någon med kunskap och erfarenheter som kan köra på direkt, säger nuvarande säljare Sandra Johansson.

Peter Lantz kommer senast från företaget Profilhajen AB som han drivit i 16 år, men med sina 30 år i branschen tar han lång erfarenhet med sig till sin nya tjänst i Bodafors.

– Efter mina många år i branschen så blir det en liten nytändning när det händer något nytt. Sandra och jag kompletterar också varandra. Hon kan mycket annat än vad jag kan. På så sätt möter nytänk det gamla, säger Peter Lantz.

Företaget Maxitryck ligger beläget i Bodafors utanför Nässjö. Det är ett av få företag i Sverige som fortfarande har brodyr och tryckeri på plats och därför kan erbjuda sina tjänster även till små företag. Med utökandet i personalstyrka och kundklientel ser personalen i Bodafors positivt på framtiden.

– Det är väldigt roligt när man kan utöka. Då märks det att vi tar ett steg i rätt riktning, säger Sandra Johansson.