Jeansbolaget flyttar – ”blir ett bättre läge för oss”

1 min läsning Publicerad 15 juni 2022

Jeansbolaget kommer att byta läge och flytta in i en nyrenoverad lokal närmare Stortorget i Nässjö, närmare bestämt i Bonvings Skors forna lokal på Storgatan. I samband med flytten kommer man att öka utbudet av damkläder.

Patrik Lindwall på Jeansbolaget i Nässjö

Patrik Lindwall har drivit sin klädbutik i Fenixgallerian i 20 år. I höst satsar han på ett nytt läge, längs Storgatan, ett hundratal meter närmare torget.

– Jag tror att det blir ett bättre läge för oss. Lokalen blir som ny med nytt golv, nytt innertak, ledbelysning, ny entré – allting blir sprillans. Vi börjar om från början och bygger upp på nytt, det blir en otroligt fräsch butik, säger han.

Tror på ökad försäljning

Jeansbolaget kommer drivas vidare under samma namn och med samma koncept, men i samband med flytten kan man åter vänta sig ett större mängd damkläder, något som det ”har varit dåligt med på sistone”, enligt Patrik. Butiksytan blir något mindre än idag, men utbudet kommer inte att minska för det – och inte heller försäljningen, tror han.

– Jag är ganska övertygad om att det kommer att bli ett lyft, försäljningsmässigt. Jag tycker att man märker att stan har dragit sig i den riktningen, det händer mycket här runt torget, säger Patrik.

Flytten planeras äga rum i början av oktober.