De har byggt nytt huvudkontor i Nässjö – Se bilder från invigningen

2 min läsning Publicerad 29 september 2020

Den 25 september invigdes Byggkompaniets nya huvudkontor i Nässjö. En investering på ca 15 miljoner kronor.

Byggkompaniets nya huvudkontor i Nässjö.
Byggkompaniets lunchrum på huvudkontoret i Nässjö. Bilden är tagen under invigningen av det nya kontoret.
Byggkompaniets övervåning på huvudkontoret i Nässjö. Bilden är tagen under invigningen av det nya kontoret.
Byggkompaniets övervåning på huvudkontoret i Nässjö. Bilden är tagen under invigningen av det nya kontoret.
Ett av Byggkompaniets kontor på huvudkontoret i Nässjö. Bilden är tagen under invigningen av det nya kontoret.
Byggkompaniets lager på huvudkontoret i Nässjö. Bilden är tagen under invigningen av det nya kontoret.
Festlig bild tagen vid Byggkompaniets invigning av det nya huvudkontoret i Nässjö. På bild syns delägarna Tobias Klaesson och Anna Arlbrandt iklädda i röda tröjor.
Det blev många trevliga samtal under Byggkompaniets invigningsfest. På bild syns delägarna Tobias Klaesson och Anna Arlbrandt iklädda i röda tröjor.

Området vid Sörängsrondellen fortsätter att växa. Under de senaste 11 månaderna har Biltema, Dollarstore, Reinholds Buss och Byggmax satsat här och nu har även Byggkompaniet slagit upp en fastighet. I början av september flyttade de in och i fredags arrangerades en invigningsfest.

– Vi funderade länge på hur vi skulle få ihop en invigning, säger Anna Arlbrandt, vd och delägare. Vi ville helst att alla skulle få komma, men i dessa tider är det viktigt att arrangera friska och kloka möten. Därför bjöd vi in ett fåtal gäster under olika tider, fortsätter hon.

Det nya huvudkontoret ligger bredvid Höglandets Kompressorservice på Bockängsgatan 7. Byggkompaniets tidigare huvudkontor låg på Queckfeldtsgatan 67. En fastighet som de idag hyr ut till Vattenfall Services som etablerade en ny enhet i Nässjö vid årsskiftet.

Välplanerad fastighet

Det nya huvudkontoret har en pampig huvudentré. Takhöjden är rejäl och precis innanför entrén ligger lunchrummet. På förstavåningen hittar man även personalens samtliga kontor och interna konferensrum. En trappa upp finns konferensrum i diverse storlekar och färger. Det största konferensrummet har man inrett i grön färg och passande nog även döpt till ”Gröna Rummet”.

Hur många kommer att sitta på huvudkontoret?

– Vi är nio personer som har en fast arbetsplats här, sedan har vi även ett kontor för våra platschefer och arbetsplatser för våra montörer och plattsättare, svarar Anna Arlbrandt.

Längre in i fastigheten hittar man mycket riktigt en tvätthall, verkstad och plats för lager samt några kontor. Fastighetens bottenplatta är ca 1300 kvadratmeter och här finns mer byggbar tomt.

– Vi har nya spännande planer för resten av tomten, avslöjar Anna Arlbrandt.