Nu har Årets Företagare även fått sitt pris

2 min läsning Publicerad 24 september 2020

Den 18 augusti blev det offentligt att Anna Arlbrandt, Niclas Hulterskog, Tommy Björnlund och Tobias Klaesson är Årets Företagare i Nässjö kommun. Idag fick de äntligen ta emot trofén och diplomet under kommunfullmäktiges sammanträde.

”Jag brukar alltid säga att det är hård konkurrens i den här utdelningen, och i år har det verkligen varit hård konkurrens. Vi har fått in många förslag från allmänheten och vi har analyserat flera hundra företag”, sade Claes Johansson, vd på Nässjö Näringsliv AB under sammanträdet. Nässjö Näringsliv sitter med i juryn som utser Årets Företagare. I juryn finns även representanter från Nässjö kommun och organisationen Företagarna.
Anna Arlbrandt, Tommy Björnlund och Tobias Klaesson fick ta emot blommor, diplom och trofén.
Pristagarna hyllades med applåder.
”Det är fantastiskt att få höra så mycket fina trevligheter om oss och vårt bolag som vi driver med stor stolthet”, sade Anna Arlbrandt.
Från vänster står David Hansen från Företagarna, Karl G. Bartoll som är kommundirektör i Nässjö kommun, Tobias Klaesson, Anna Arlbrandt och Tommy Björnlund från Byggkompaniet och till sist Claes Johansson från Nässjö Näringsliv.
Tobias Klaesson, Anna Arlbrandt, Tommy Björnlund och även Niclas Hulterskog, som saknas på bild, är ägare i Byggkompaniet. Tillsammans har de blivit utsedda till Årets Företagare i Nässjö kommun 2020.

Torsdagen den 24 september uppmärksammades Årets Företagare under kommunfullmäktiges sammanträde. Ett pris som delas ut för att synliggöra entreprenörer som, genom sitt engagemang och sin företagsamhet, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. I ett tidigare reportage kan du läsa mer om årets vinnare. >> Gå till reportaget

Juryns motivering:

En välorganiserad företagargrupp med stor kompetens och innovativ hållning inom byggsektorn som skapar både nöjda kunder och ett hållbart samhälle.