Då öppnar Byggmax i Nässjö

1 min läsning Publicerad 23 mars 2020

Den 24 april öppnar Byggmax i Nässjös nya handelsområde Sörängen. Byggvarukedjan blir därmed det tredje handelsföretaget som under kort tid har öppnat i området. ”Vi vill komma närmare våra kunder på höglandet och med en butik i Nässjö kan vi göra det”, säger regionchef Fredrik Salovaara.

Byggmax nya varuhus i Nässjö

I höstas köpte Byggmax en tomt om 8000 kvadratmeter bredvid Dollarstore. Strax därefter kom stommen upp och bygget av det nya varhuset var igång. Nu är det inte långt kvar förrän det är dags för öppning.

– Från den 24 april och framåt är Nässjöborna varmt välkomna in till vårt nya varuhus, säger Fredrik Salovaara. Vi kommer att se till att det blir festligt i butiken, oavsett hur läget ser ut i Sverige då, fortsätter han.

Byggmax blir granne med både Biltema och Dollarstore som öppnade i höstas, och fler grannar är på gång. I området bygger just nu Reinholds Buss en depå, SmartYta ska uppföra ett industriradhus med totalt 26 moduler och bredvid Mio ska Max Hamburgare bygga en restaurang.

Nya arbetstillfällen

Det nya varuhuset skapar flera nya arbetstillfällen i Nässjö.

– Under lågsäsongen kommer vi att ha fyra till fem medarbetare på plats och under högsäsongen jobbar upp till sju personer i butiken, säger Fredrik Salovaara.

Varuhuset kommer att ha öppet vardagar 07.00-18.00, lördagar 09.00-14.00 och söndagar 10.00-14.00 i Nässjö.