Nästa vecka öppnar Skog och Trädgård i Nässjö

2 min läsning Publicerad 20 mars 2020

”Vår ambition är att bli höglandets bästa skog- och trädgårdsbutik”, säger Bengt Johansson, initiativtagare och huvudägare.

Hela butiksteamet på Nässjö Skog och Trädgård. Från vänster syns Nicklas Johansson, Dick Carlsson, Pierre Karlsson och Johan Granlund.
Hela butiksteamet är på plats för att fixa det sista inför öppningen. Från vänster syns Niklas Johansson, Dick Carlsson, Pierre Karlsson och Johan Granlund.

Nässjö fortsätter att locka till sig handelsetableringar. Den 26 mars öppnar Skog och Trädgård i Nässjös största volymhandelsområde Almenäs Köpstad. Ett område som idag har flera namnstarka aktörer, bland andra Willys, Jysk, Jem & Fix, Ö&B, Granngården och Rusta.

– Vi har ett väldigt bra läge, mitt i Nässjö med gott om parkeringsplatser för våra kunder, säger Bengt Johansson, initiativtagare och huvudägare till Nässjö Skog och Trädgård.

Kvalitet och service i fokus

Bengt Johansson framför butiken Nässjö Skog och Trädgård.
Bengt Johansson framför butiken.

Bengt Johansson är en mångårig entreprenör som genom sitt bolag Esperyd Invest också varit med och startat Nässjö Biltvätt och förvärvat MR Cap i Nässjö. Dessutom är han initiativtagare och styrelseordförande för secondhandbutiken Källan.

– Nu är det dags för Nässjö att få en riktigt bra skog- och trädgårdsbutik, säger han. Vi kommer att satsa på hög kvalitet och service i vår butik. Därför jobbar vi med starka varumärken som Husqvarna och vi kommer att ha kompetent och professionell personal på plats, fortsätter han.

Butiken kommer att drivas av Dick Carlsson och Johan Granlund. Dick har 40 års erfarenhet som Husqvarna-mekaniker och Johan har ett förflutet som bilplåtslagare samt som tjänsteman inom skadeverkstad.

– Vi har även anställt två mekaniker, så totalt är vi fyra heltidsanställda i butiken och fler kan det bli under högsäsongen, säger Bengt.

Extra erbjudanden på trädgårdsmaskiner

Nässjö Skog och Trädgård slår upp portarna klockan 10.00 den 26 mars. 

– Vi har planerat en invigningsfest för våra kunder, men på grund av coronautbrottet har vi valt att skjuta fram det. Däremot kommer vi att ha extra erbjudanden på motorsågar, röjsågar och robotgräsklippare från den 26 mars till 28 mars. Alla som handlar under dessa dagar kommer även ha chans att vinna en trädgårdsmaskin, avslutar Bengt Johansson.