Snart slår Bastard Burgers upp portarna i Nässjö

2 min läsning Publicerad 23 mars 2020

”Om allt går som planerat kommer vi att öppna den 3 april”, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers.

Foto: Bastard Burgers

Under sommaren blev det klart att Bastard Burgers öppnar i Fenix Gallerian i Nässjö. Hamburgerkedjan är på gång att flytta in i lokalen som senast hade Telia som hyresgäst. Förhoppningen är att kunna öppna den 3 april trots att Sverige har drabbats av coronautbrott.

– Så länge inte Sverige får direktiv att restauranger måste hållas stängt eller att vi får svårt med leveranser, kommer vi att öppna den 3 april. Annars öppnar vi restaurangen så fort vi kan, säger Simon Wanler och fortsätter:

– Av förståeliga skäl kommer vi tyvärr inte att ha någon invigningsfest för Nässjöborna, men vi ska se till att det blir en festlig premiär ändå!

Snabbväxande hamburgerkedja 

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Luleå under 2016. Sedan dess har hamburgerkedjan vuxit i raketfart. Idag har de ett 30-tal enheter i Sverige, från Boden i norr till Varberg i söder – och fler kommer det att bli. Utöver Nässjö är de just nu på gång att öppna ytterligare fem restauranger.

– Vår ambition är att bli en rikstäckande hamburgerkedja och eftersom Nässjö har ett så bra läge blev det självklart för oss att öppna en restaurang där, säger Simon.  

I Nässjörestaurangen kommer runt 6-8 personer att jobba och som kund får man välja om man villa avnjuta sin hamburgare på plats i restaurangen eller ta med sig den hem.  

– Vi ska även se på möjligheterna att erbjuda hemkörning i Nässjö, men inget vi kan lova i dagsläget, avslutar Simon Wanler.