Så behåller du fokus på det som är viktigast

21 september kl. 08.00 – 10.00 Hotell Högland, NässjöHitta hit 245:- för intressenter i Nässjö Näringsliv, 295:- för övriga

Har du svårt att behålla fokus på rätt saker? Vill du bli bättre på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter? Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium med affärscoachen Christer Rasmusson!

Vill du utvecklas och inspireras som ledare och medarbetare? Under hösten kommer Christer Rasmusson att hålla i tre frukostseminarium på Hotell Högland i Nässjö. Christer har mer än 15 års erfarenhet som affärscoach och är en erfaren talare, känd för sina energifyllda föreläsningar. Han är även författare till fyra böcker inom personlig utveckling och ledarskap.

Den 21 september arrangeras det första seminariet i denna frukostserie. Du kan själv välja att anmäla dig till alla seminarium eller bara någon enstaka. Seminariet den 21 september ger dig verktygen att behålla fokus på det som är viktigast. Välkommen!

Seminarium i denna frukostserie

Målgrupp

Frukostseminariet ”Så behåller du fokus på det som är viktigast” är speciellt framtagen till dig som är vd eller arbetar inom sälj och HR, men det passar även dig som har andra yrkesroller.

Kostnad

245:- inkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv
295:- inkl. moms för övriga

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i nedan formulär. Betalning sker på plats via Swish alternativt faktura.


Ange eventuella önskemål om specialkost:Frågor?

Kontakta Christer Rasmusson på info@mccarthy.se

Arrangörer

NNAB
McCarthy Business Consulting

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.