Bli den ledaren som andra vill följa

5 oktober kl. 08.00 – 10.00 Hotell Högland, NässjöHitta hit 245:- för intressenter i Nässjö Näringsliv, 295:- för övriga

God kommunikation är vägen till ett bra ledarskap, men hur blir du en mästare på att kommunicera? Hur får du ditt team att brinna för era mål och visioner? Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium med affärscoachen Christer Rasmusson!

Vill du utvecklas och inspireras som ledare eller medarbetare? Under hösten kommer Christer Rasmusson att hålla i tre frukostseminarium på Hotell Högland i Nässjö. Christer har mer än 15 års erfarenhet som affärscoach och är en erfaren talare, känd för sina energifyllda föreläsningar. Han är även författare till fyra böcker inom personlig utveckling och ledarskap.

Den 5 oktober arrangeras det andra seminariet i denna frukostserie. Du kan själv välja att anmäla dig till alla seminarium eller bara någon enstaka. Seminariet den 5 oktober hjälper dig att bli den ledaren som andra vill följa. Välkommen!

Seminarium i denna frukostserie:

Målgrupp

Frukostseminariet ”Bli den ledaren som andra vill följa” är speciellt framtagen till dig som är vd eller arbetar inom sälj och HR, men det passar även dig som har andra yrkesroller.

Kostnad

245:- inkl. moms för intressenter i Nässjö Näringsliv 
295:- inkl. moms för övriga

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i nedan formulär. Betalning sker på plats via Swish alternativt faktura.


Ange eventuella önskemål om specialkost:Frågor

Kontakta Christer Rasmusson på info@mccarthy.se

Arrangörer

NNAB
McCarthy

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.