Lunchseminarium: Internationell handel i en osäker omvärld

OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Lunchseminarium: Internationell handel i en osäker omvärld

20 Februari kl. 11.30 – 12.30 Nässjö Näringsliv AB, Karlagatan 3 NässjöHitta hit Kostnadsfritt – Insatt bjuder på lunchen!

Med gränsöverskridande avtal i fokus kommer vårt seminarium att beröra flera internationella händelser, som coronavirus och brexit, som kan få betydelse för dig som företagare som gör affärer utanför Sveriges gränser.

Under lättsamma former kommer vi att ta upp:

  • Världspolitik och naturkatastrofer – Behöver vi tänka på sådant i våra kommersiella avtal?
  • Kinesiska företags närvaro i Sverige och intresse för svensk teknik. Avtalets betydelse för skydd av IP.
  • Använder vi rätt version av standardavtal och leveransvillkor?

Om Insatt

Anna-Lena Isaksson och Anna Kristenson är jurister från Insatt AB i Jönköping. Insatt erbjuder bolagsjurister till etablerade företag och entreprenörer där det kanske inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist på heltid, men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma.

Anna-Lena är delägare och grundare av Insatt AB. Hon arbetar främst med inköps- säljs- och distributionsrelaterad juridik. Hon har tidigare varit bolagsjurist och VP Legal affairs på Husqvarna AB. 

Anna arbetar på Insatt med allmänna bolagsrättsliga frågor, bland annat med förvärv och kommersiella avtal. Hon har tidigare arbetat på PwC som skattejurist.

Kontakt

Erik Nygårds
Affärsutvecklare

0380-474 77
erik@nnab.se

Arrangörer

Nässjö Näringsliv
 title

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.