Företagsfrukost: Vad görs för ett tryggare Nässjö?

2 december kl. 07.30 – 09.00 Hotell HöglandHitta hit Gratis

Välkommen till ett frukostmöte om hur vi tillsammans kan göra Nässjö till en tryggare kommun. I den allmänna debatten framställs att otryggheten ökar i Nässjö kommun, mer sällan får vi höra om allt arbete som görs för att Nässjö ska vara en trygg plats att bo och vistas i.

Den 2 december bjuder Nässjö kommun och Nässjö Näringsliv AB in till ett frukostmöte som belyser dessa frågor. Fokus kommer att kretsa kring vad vi redan gör för att öka tryggheten, vad som ytterligare behöver göras och vad vi kan göra tillsammans.

Vår nya kommundirektör Malena Tovesson kommer att leda mötet och till mötet är några sakkunniga gäster inbjudna från kommunen och civilsamhället.

Om frukostarna

Varje år arrangerar vi på Nässjö Näringsliv företagsfrukostar tillsammans med kommunledningen. Ett ypperligt tillfälle att träffa oss och kommunen, nätverka med andra företagare under en mumsig frukost och få reda på senaste nytt inom näringslivet.

Anmälan

Anmälan är stängd. Sista anmälningsdag var den 29 november. 

>> Se vilka som har anmält sig till träffen

Kontakt

Har du frågor om företagsfrukosten? Kontakta Claes.

Arrangörer

Nässjö Näringsliv AB
Nässjö kommun

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.