Företagsfrukost: Vad blev resultatet av trygghetsmätningen?

Företagsfrukost: Vad blev resultatet av trygghetsmätningen?

7 december kl. 07.30 – 09.00 Hotell Högland, NässjöHitta hit Gratis

Under hösten, veckorna 40-45, har 1900 företag i Nässjö kommun fått möjlighet att svara på en trygghetsenkät. I enkäten har de svaranden fått berätta hur man påverkas av eventuell brottslighet och vilka trygghets- och säkerhetsfrågor som är viktiga för en.

Den 7 december bjuder Nässjö kommun och Nässjö Näringsliv AB in till ett frukostmöte där vi presenterar resultatet av trygghetsmätningen. Du kommer få en bild av hur andra företag upplever tryggheten i Nässjö och på vilket sätt undersökningen kommer att användas för att skapa en ännu tryggare stad.

Frukostmötet är också en uppföljning av förra årets möte ”Vad görs för ett tryggare Nässjö?”, som ägde rum den 2 december 2022. Vad har hänt sedan dess för att skapa ett tryggare Nässjö? Vilka insatser har gjorts? Det kommer du också få svar på denna morgon, välkommen!

Om frukostarna

Varje år arrangerar vi på Nässjö Näringsliv företagsfrukostar tillsammans med kommunledningen. Ett ypperligt tillfälle att träffa oss och kommunen, nätverka med andra företagare under en mumsig frukost och få reda på senaste nytt inom näringslivet.

Deltagarlista

Är du nyfiken på vilka som hittills har anmält sig? Se deltagarlistan här!

Anmälan

Vi bjuder på frukosten, men glöm inte anmäla dig!


Ange eventuella önskemål om specialkost:

Godkänner du att vi visar ditt namn i deltagarlistan till detta arrangemang på vår hemsida?Kontakt

Har du frågor om företagsfrukosten? Kontakta Marcus.

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare

0380-474 74
marcus@nnab.se

Arrangörer

NNAB
Nässjö kommun

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.