SLP fortsätter att växa i Nässjö

1 min läsning Publicerad 2 juni 2020

SLP har tidigare gjort ett antal förvärv av lager- och logistikfastigheter i Nässjö. Nu utökas portföljen med ännu en fastighet i Nässjö. Den förvärvade fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 15 000 kvm. Hyresgäster i fastigheten är Office, Riksbyggen och Privab. SLP äger därmed totalt över 90 000 kvm i Nässjö.

Fastighetsbolaget SPL investerar miljoner i Nässjö. På bild syns Claes Johansson från Nässjö Näringsliv tillsammans med SPL:s fastighetschef Christian Berglund
Claes Johansson, Nässjö Näringsliv och Christian Berglund, SLP framför logistikfastigheten på Industrigatan 44 som SLP investerade i under 2019.

– Vi har sedan våra första förvärv i Nässjö fått flera intressanta förfrågningar om att utöka vår portfölj på orten och nu väljer vi att förvärva ännu en fastighet med ett bra läge och en stor utvecklingspotential. Dessutom är den belägen precis intill en av de fastigheter vi redan äger, vilket är värdefullt förvaltningsmässigt, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

– Vi är mycket glada över att SLP har valt att satsa så tydligt på Nässjö. Det möjliggör för nya etableringar i staden och skapar även goda utvecklingsmöjligheter för redan befintliga Nässjöbolag, säger Claes Johansson som är vd på Nässjö Näringsliv.

Om Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på lager- och logistikfastigheter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om drygt 215 000 kvm.