Poolia etablerar sig i Nässjö

2 min läsning Publicerad 17 oktober 2022

Poolia är ett rekryterings- och bemanningsföretag som är experter på att matcha kvalificerad kompetens. Företaget har kontor från Malmö till Luleå och numera ett i Nässjö. Det blir det 14:e kontoret i Sverige.

Tony Cimen inne i SML-huset i Nässjö.

I över 30 år har Poolia bidragit till sina kunders framgång genom att förse dem med såväl tillfällig som permanent kompetens. Det gäller inom områden som exempelvis ekonomi, sälj & marknad, inköp & logistik, HR & lön samt chefsrekrytering. De erbjuder olika slags tjänster inom bemanning och rekrytering, allt från hela processer till flexibelt rekryteringsstöd utifrån kundens behov. Det nya kontoret ska fokusera på Nässjö och övriga orter på småländska höglandet.

Först på kontoret

I september anställdes Tony Cimen som kundansvarig. Han är den första på Nässjökontoret, vilket är lokaliserat i SML-huset. Tonys uppdrag är att bearbeta och skapa relationer med företag och organisationer på Höglandet. Till sin hjälp har han en stark leveransorganisation i form av Jonna Jonsson, Isabella Johansson och Lovisa Sandell som är experter på att hitta rätt kandidat för aktuell tjänst. 

Vi frågade när företag ska komma till Tony, där han svarade:

– Man är alltid välkommen till mig, jag träffas gärna över en kaffe eller lunch. Allra helst kommer jag ut och besöker företagen för att lära känna organisationen, kulturen och kundens affär. Det behöver inte finnas något behov just där och då, men läget förändras snabbt och då är proaktivitet viktigt.

Varför just Nässjö?

Nässjö växer och fler företag satsar, vilket ofta leder till att fler behöver personal. Man ser att företag väljer att lägga sina verksamheter i Nässjö och på höglandet, som en strategisk knutpunkt i Sverige.

Poolia har sedan tidigare befintliga kunder i Nässjö med omnejd som Tony kommer att utöka dialogen med och han har redan etablerat nya kundrelationer samt startat upp sina första rekryteringar. Poolia Nässjö har alltså fått en bra start och de har märkt att Nässjö behöver en stark leverantör på tjänstemannaområdet:

– Att vi etablerar oss sig i just Nässjö grundar sig i att vi har befintliga kunder där, men också att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster på den lokala marknaden, säger Jennie Lööf, vd på Poolia Jönköping.

Poolia har ambitionen att växa och ser fram emot att skapa framgångsrika företag tillsammans med deras kunder!