Nya åtgärder, nya utmaningar – vi hjälper dig som driver företag i Nässjö kommun

1 min läsning Publicerad 5 november 2020

Sedan coronapandemins utbrott har vi ökat våra resurser och jobbat intensivt med att stötta våra intressenter och andra företagare i Nässjö kommun som önskat hjälp. Från och med den 3  december gäller nya skärpta råd till alla som bor eller besöker Jönköpings län. Vi vet att nya råd kan skapa nya frågetecken eller utmaningar, men som företagsledare behöver du inte stå ensam.

Nässjö Näringslivs personal utanför kontoret på Karlagatan 3. Från vänster står Marcus Wårdmark, handelsplatsutvecklare, Erik Nygårds, affärsutvecklare, Peter Johansson, affärsutvecklare, Nicole Erkensten, marknadskoordinator och Claes Johansson, vd. Foto: Sven Erkensten.

Vi på Nässjö Näringsliv finns här för att hjälpa dig som är intressent och/eller företagare i Nässjö kommun. Vi erbjuder:

  • Rådgivning och bollplank – Våra affärsutvecklare har en bred kompetens inom företagande och finns till hands om du behöver rådgivning eller vill ha någon att bolla dina frågor med.
  • Gratis expertrådgivning – Vi erbjuder 2 timmars gratis rådgivning tillsammans med oss och en jurist, ekonom, HR-expert eller advokat.
  • Förmedling av kontakter – Vi har ett stort nätverk med experter inom en rad olika områden till din hjälp, vilket innebär att du kan få snabb tillgång till en rad möjligheter till utvecklingskraft utan att själv behöva jaga rätt på personer, befattningar eller kompetenser. Ett arbetssätt som vi kallar för OneDoor. Kanske behöver du komma i kontakt med någon i kommunen eller en ekonom, rekonstruktör eller bank?
  • Personalmatchning – Behöver du öka/minska din personal? Vi kan matcha ihop dig med andra företagare som behöver din personalstyrka eller som kanske har personal för dina behov.
  • Stöd och krispaket – Vi kan hjälpa dig att leta efter stöd som finns att få på grund av coronapandemin eller stöd för andra utvecklingsärenden.