Nu tar Textilhusets nya ägare över

2 min läsning Publicerad 3 mars 2020

Den 1 mars tog Nässjöparet Hanna och Robert Zeer över Textilhuset. Sedan dess har butiken varit stängd för renovering, men redan på fredag den 6 mars är kunder åter välkomna!

Textilhuset i Nässjö får nya ägare. På bild syns de nya ägarna Hanna Zeer och Robert framför butiken.
Hanna och Robert Zeer framför Textilhuset på Rådhusgatan.

I slutet av november blev det klart att Hanna och Robert Zeer tar över Textilhuset efter Carin Green. Hanna Zeer jobbade tidigare som innesäljare åt Trafikverket, en tjänst som hon nu har lämnat efter 17 år. Robert Zeer kommer att stanna kvar som försäljningsdirektör på Expedit i Fredriksdal medan Hanna jobbar heltid med butiken.

– Att få äga och driva en butik är en dröm som går i uppfyllelse, säger Hanna. Vi har båda ett stort intresse för inredning, så när vi fick veta att Textilhuset var till salu kunde vi inte låta det gå förbi oss, fortsätter hon.

Butiken får sig en uppfräschning

Just nu är man i full färd med att renovera Textilhusets lokaler.

– Vi lägger nytt golv, målar om väggarna, sätter in ny belysning och sätter upp ny butiksinredning, säger Hanna.

– Även fast vi kommer att utveckla verksamheten en del så kommer den att drivas i samma anda, försäkrar Robert. Våra nuvarande kunder kommer att känna igen sig i butiken och personalen stannar kvar, fortsätter han. 

Hanna och Robert berättar att stora delar av sortimentet kommer att få finnas kvar.

– Vi har tagit in några nya leverantörer, bland annat Lexington som säljer hemtextiler i New England-stil, men annars är det sig likt, säger Hanna. 

– Vi kommer också att fortsätta erbjuda uppläggning av gardiner och andra sömnadtjänster, säger Robert. Detta är även ett verksamhetsben som vi vill satsa mer på. Vi hjälper båda privatpersoner och företag att styla sina hem och kontor, fortsätter han.  

Erbjudanden och tävlingar

Den 6 mars öppnar Textilhuset återigen och då hoppas Hanna och Robert att deras kunder vill vara med och fira.

– Under invigningen kommer vi att dela ut goodiebags, ha fina erbjudanden i butiken och arrangera tävlingar, avslutar Hanna.