Nu kan du beställa hemleverans av godis och rätter från Matlyckan

1 min läsning Publicerad 28 januari 2021

Blev du plötsligt godissugen? Eller kurrar magen efter något att äta? Sedan 2019 har Björn Tepsa levererat mat från Cactus i Nässjö. Nu har han utökat verksamheten och levererar även rätter från Matlyckan och godis.

Björn Tepsa framför företagets elbil som nu ska få fler dekaler när verksamheten utökar med varumärken som godissugen.se och Matlyckan.
Björn Tepsa framför företagets elbil som nu ska få fler dekaler när verksamheten utökar med fler varumärken.

Pringles, popcorn, chilinötter, Marabou choklad, vitlöksdipp, Fanta Exotic… Den 22 januari lanserade Björn Tepsa sitt nya koncept godissugen.se. En hemsida där du kan beställa gottigheter och få det hemleverat.

– Jag täcker in en radio av 5 kilometer från Nässjö stadskärna, berättar han. På hemsidan har jag skrivit att det tar max en timme att få sin beställning, men oftast tar det inte längre än 25-30 minuter och det gäller även beställningar av maträtter, fortsätter han.

Samma vecka som Björn lanserade godissugen.se skrev han avtal med Matlyckan.

– Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda Matlyckans kunder hemleverans. Ett samarbete som har kommit igång bra. Jag har redan fått en hel del beställningar, trots att vi precis har passerat årets fattigaste helg, säger Björn.

Tre sajter ska bli en – i framtiden

Idag beställer kunden mat från Matlyckan på deliverybt.se, mat från Cactus på cactusonline.se och godis på godissugen.se.

– För mig är det viktigt att det är smidigt för kunden att beställa. Därför planerar jag att slå ihop sajterna till en så att kunden kan beställa allt på samma ställe. Jag har också planer om att börja sälja lösgodis, då många har efterfrågat detta, säger Björn Tepsa.