Jeanette har öppnat massagestudio

2 min läsning Publicerad 3 februari 2020

Jeanette Holm, som tidigare drev fysisk butik i Fenix Gallerian, säljer numera väskor och paraplyer endast online. Dessutom har hon öppnat en massagestudio.

Jeanette Holm driver både e-handel och massagestudio hemma i Nässjö. På bilden syns Jeanette sittandes på sin massagebräda.

I somras tog karriären en ny vändning för Jeanette Holm. Från att spendera sina dagar bakom en kassaapparat till att massera ut muskelknutor i onda ryggar. Nåväl, e-handelsbutiken finns ju fortfarande kvar, men den driver hon helt från sitt kök på Minkstigen 32.

– Jag trivs väldigt bra med att jobba hemifrån, säger hon. Nu kan jag på ett smidigt sätt driva två verksamheter samtidigt och skapa min vardag utifrån mina kunders behov. Dessutom är det väldigt roligt att få jobba med massage som är helt nytt för mig, fortsätter hon.

Ett år tog det att utbilda sig till massör.

– Jag studerade på Bergqvist i Linköping som är en av Sveriges bästa massageutbildningar, men det fick jag reda på först efteråt. Så jag hade tur att jag kom in! säger hon.

Hon erbjuder flera olika massagebehandlingar

Jeanette praktiserar både svensk klassisk massage och kinesisk koppning – en behandlingsmetod där man sätter plastkoppar på huden som bildar ett visst undertryck. Undertrycket ska bland annat kunna lösa upp besvärliga muskelknutor.

– Jag har även vidareutbildat mig till lymfmassör. Lymfmassage, även kallat manuellt lymfdränering, är en mjukare massage som är bra för personer med stillasittande jobb eller problem med att fötter och vader som svullnar, förklarar Jeanette.

Om man vill boka massage hos Jeanette gör man det enklast via bokadirekt.se.

– Studion heter Jeanettes massage och kroppshälsa. Jag tar emot bokningar både från privatpersoner och företag. Jag har även möjlighet att komma ut till företagen med min massagebänk.

Hur har det gått hittills?

– Det har gått bra, men det är en uppförsbacke nu i början. Det tar tid att bygga upp en kundkrets och därför känns det extra tryggt att även ha e-handeln kvar som rullar på bra, avslutar hon.