Årets fastighetsmäklare kommer från Nässjö

1 min läsning Publicerad 6 februari 2020

I samband med ett stort galafirande i Göteborg i januari delade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ut priser ut till de medarbetare och bobutiker som imponerat mest under 2019. Där utsågs Nässjömäklaren Krister Hempel till Årets fastighetsmäklare.

Krister Hempel visar upp två diplom, på det ena står det Årets Fastighetsmäklare 2019.

På scen inför hundratals jublande mäklarkollegor fick Krister Hempel ta emot priset som Årets fastighetsmäklare på Clarion Hotel Post i Göteborg. Priset tilldelas en person som bäst kombinerat goda försäljningsresultat med engagemang och kvalitet i kontakten med kunderna.

– Detta pris ska tillägnas alla medarbetare på kontoret i Nässjö. Varje dag lägger vi tillsammans ner både själ och hjärta i yrket för att bli bäst på det vi gör. Jag vill också rikta ett stort tack till alla Nässjöbor som givit mig så fina betyg under året – utan er hade jag inte fått denna fina utmärkelse, säger Krister Hempel, fastighetsmäklare i Nässjö.

Förutom att utses till Årets fastighetsmäklare fick Krister Hempel även ta emot pris för att ha varit den mäklare som sålt flest fastigheter inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling under 2019.

Om priserna

Varje år delar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ut priser till de av kedjans över 800 medarbetare och 176 bobutiker som imponerat mest under det gångna året. Som underlag till priserna används bland annat försäljningsstatistik och företagets löpande kundenkät. Där får kunderna bland annat svara på hur de uppfattar sin mäklare och sin lokala bobutik.