Fastighetsbyrån satsar i Nässjö – flyttar till större lokaler

2 min läsning Publicerad 15 maj 2023

Efter att ha varit trångbodda en tid har Fastighetsbyrån flyttat in i nya lokaler, som i samverkan med fastighetsägaren SML har renoverats i toppskick.

Jenny Karlson, fastighetsmäklare och franchisetagare, tillsammans med kollegorna på Fastighetsbyrån. 
Fastighetsmäklare Kevin Ibrahim trivs bra i de nya lokalerna.
Annie Cefalk tar emot kunder i den nya receptionen. 
Rebecca Fogelberg i samspråk med Jenny Karlsson i ett av de nya konferensrummen.

– Det händer massor av bra saker i Nässjö och vi vill också visa att vi satsar för Nässjös trivsel. Vi värnar mycket om det sociala – man ska kunna komma in till oss och få en fin kundupplevelse. Vi älskar den digitala utvecklingen men det innebär att vi vill ha ännu mer fokus på det sociala, att finnas till lokalt, säger Jenny Karlson, fastighetsmäklare och franchisetagare på Fastighetsbyrån.  

De nya lokalerna håller samma koncept som Fastighetsbyråns kontor i andra städer; man ska helt enkelt känna igen sig var man än äntrar Fastighetsbyrån. Dessutom innebär flytten en satsning på arbetsmiljön för de sju anställda.

– Nu har vi tillgång till öppna ytor, tysta rum, arbetsrum och så vidare. Det blir en stor skillnad, säger Jenny.  

Efter stagnationen under pandemin är bostadsmarknaden i Nässjö nu tillbaka på ungefär samma nivå som tidigare. Den rådande konjunkturen innebär inte att människor slutar leta efter bostäder, men att man är mer noggrann med att hitta sin nivå, menar Jenny.

– Vi vill visa att vi inte tänker sluta vara framåtlutade, vi vill vara med och satsa. Att köpa en bostad innebär en stor investering och jag tror att det betyder något att vi visar att vi faktiskt också vågar. 

Den nya lokalen ligger vägg i vägg med den gamla, vilket innebär att Fastighetsbyrån även fortsättningsvis finns på Rådhusgatan i Nässjö.