Dollarstore öppnar butik nummer 100 i Nässjö

2 min läsning Publicerad 15 november 2019

Den 22 november slår Dollarstore upp portarna i Nässjö, då blir det invigningsfest med tårta, erbjudanden och roliga aktiviteter för hela familjen, lovar varuhuset.

Dollarstores nya butik i Nässjö
Dollarstores nya butik på Odlingsgatan 4 vid Sörängsrondellen i Nässjö.

På fredag den 22 november öppnar Dollarstore butik i Nässjö. Samma dag öppnar man butiker på tre andra orter i landet, men Dollarstore har utnämnt Nässjö till den 100:e butiken.

– Vi är givetvis stolta över att vi har nått 100 butiker, det är inte många varuhuskedjor som kommer upp i det, säger Fredrik Holmström, etableringschef i Nässjö.

I somras firade Dollarstore 20-årsjubileum. Sedan begynnelsen har antalet butiker snabbt ökat. Bara under de senaste tio åren har man gått från 20 till 100 butiker.

– Vi finns i Småland sedan tidigare, i Eksjö bland annat. Det fungerar jättebra och Nässjö är en så pass stor stad att Nässjöborna förtjänar en egen Dollarstore. Vi har allt inom kroppsvård, allt inom hemmet och inredningsdetaljer som jag tvivlar på finns i Nässjö idag. Och finns det så finns de inte till våra priser, säger Fredrik Holmström.

En av nycklarna bakom framgångarna, menar Holmström, är att man har ett spännande sortiment.

– Vi är ett vasst prylvaruhus, man kan hitta roliga grejer, samtidigt som man köper diskmedlet och tvålen och det där andra som man behöver. Vi är lågpris på riktigt, säger Fredrik Holmström.

Butiken i Nässjö slår upp portarna klockan 10 på fredagsmorgonen. Under helgen som följer firar Dollarstore i samtliga varuhus att man har uppnått 100 butiker. Då bjuder man på tårta, kaffe och diverse evenemang runt om i landet.