Byggmax öppnar under våren i Nässjö

2 min läsning Publicerad 18 oktober 2019

Våren 2020 öppnar Byggmax bredvid Dollarstore vid Sörängsrondellen. Satsningen skapar runt 5 nya arbetstillfällen i kommunen.

Under hösten köpte Byggmax en tomt om 8000 kvadratmeter bredvid Dollarstore och redan har man fått upp stommen.
Byggvarukedjan planerar att påbörja rekryteringen till den nya butiken i Nässjö under februari/mars månad.

– Det ska bli roligt att etablera en butik i Nässjö. I och med etableringen kan vi ge Nässjöborna med omnejd möjligheten att genomföra de byggprojekt som de drömmer om och jag tror att vårat koncept med låga priser på bra byggvaror kommer att uppskattas, säger Fredrik Salovaara, regionchef på Byggmax.

– Det är väldigt positivt att ett så nationellt och starkt varumärke som Byggmax vill etablera sig i Nässjö, säger Marcus Wårdmark, handelsplatsutvecklare för Nässjö Näringsliv AB. Byggmax stärker oss som handelsstad då vi får ett utökat utbud och ett större inflöde av människor som vill handla, fortsätter han.

Flera nya butiker och restauranger till Nässjö

Under det senaste åren har flera butiker och restauranger valt att satsa i Nässjö kommun. Förutom Byggmax öppnar Dollarstore och Biltema i Sörängsområdet i november. Här ska även Reinholds buss bygga en bussdepå och Max en restaurang. I Fenix Gallerian i city ska hamburgerrestaurangen Bastard Burgers etablera sig och Ur & Penn. Innan sommaren slog även Elgiganten Phonehouse upp portarna till sin telefonibutik på Rådhusgatan och nyligen dök Sushi Wakasaya upp på Nässjö Centralstation.

– Det är kul att det är så många som väljer Nässjö. Jag är övertygad om att Nässjöborna och invånarna i närliggande städer uppskattar att vi breddar vårt utbud. Vi är väldigt många som jobbar med att utveckla de olika handelsområdena i kommunen och går det som planerat kommer ytterligare butiker och restauranger att etablera sig här, säger Marcus Wårdmark.

Läs mer: >> Då öppnar Byggmax i Nässjö

Om Byggmax

Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.