Intersport söker ny franchisetagare och nytt läge i Nässjö

2 min läsning Publicerad 7 februari 2020

Intersportbutiken i Nässjö, som drivs av Torbjörn Wilhelmsson och Håkan Sundberg, söker ny franchisetagare. Dessutom planerar man att flytta butiken. ”Vi jobbar just nu skarpt med ett specifikt läge”, säger Patrik Linddahl, franchiseansvarig för Intersport i Sverige.

Intersport i Nässjö söker ny franchisetagare. På bild syns Torbjörn Wilhelmsson och Håkan Sunberg som driver butiken idag.
Torbjörn Wilhelmsson och Håkan Sundberg.

Efter 34 år som franchisetagare för Intersportbutiken i Nässjö kände Torbjörn Wilhelmsson och Håkan Sundberg att det var dags att låta nya krafter ta vid.

– Vi hoppas att en person med lokalkännedom vill ta över butiken och utveckla den vidare, säger Håkan Sundberg. Vi är glada för att Intersport planerar att finnas kvar i Nässjö, fortsätter han.

– När Håkan och Torbjörn meddelade oss att de planerade att inte driva butiken så länge till var det självklart för oss att söka en ny franchisetagare, säger Patrik Linddahl, franchiseansvarig. Vi ser Nässjö som en intressant marknad, fortsätter han.

Flera förändringar för butiken kan bli aktuellt

Intersport satsar inte bara på ny franchisetagare, utan letar även efter nytt läge i Nässjö. Patrik Linddahl berättar att de jobbar med ett specifikt läge, men inget är klart än.

– Det kan ske fler förändringar för butiken i Nässjö, säger Patrik. Som franchisetagare är man med och utformar sin egen butik inom Intersports koncept.

Vilka egenskaper behöver man ha som franchisetagare?

– Vi letar efter en person som älskar sport, service och försäljning samt drivs av att motivera sin personal. För oss är det viktigare hur man är som person, än vad som står i sitt CV, avslutar han.


Är du intresserad av att ta över Intersportbutiken i Nässjö? Kontakta Patrik Linddahl eller Marcus Wårdmark.

Patrik Linddahl
Franschiseansvarig för Intersport Sverige
070-914 20 40
patrik.linddahl@intersport.se

Marcus Wårdmark
Handelsplatsutvecklare på Nässjö Näringsliv AB
0380-474 74
marcus@nnab.se