OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Rätt fokus i styrelsearbetet med certifiering

7 september kl. 09.00 – 17.00 Barnarpsgatan 11, JönköpingHitta hit

Du som är intressent i Nässjö Näringsliv erhåller rabatterat pris på Styrelseakademiens ceritifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet”.

Rätt fokus i styrelsearbetet ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete. Förutom ett gediget utbildningsmaterial får du checklistor, mallar och boken ”Vägledning till god styrelsesed”, Styrelse­Akademiens normgivande kod inom styrelsearbete.

Utbildningen sträcker sig över två heldagar, den 7 och 14 september.

Deltagaravgift

Vid anmälan före den 30 juni får du som intressent i Nässjö Näringsliv gå kursen för 15.400 kronor (ord. pris 15.900 kronor).

Du erbjuds dessutom rabatterat pris på medlemskap i Styrelseakademin. Om du väljer att gå med i Styrelseakademin innan den 30 juni, betalar du endast 800 kronor (ord. pris 1.600 kronor) för medlemskapet. Som medlem får du gå kursen för endast 13.900 kronor samt ta del av Styrelseakademins medlemsförmåner.

Vid anmälan efter den 1 juli höjs priserna med 2000 kronor, men du som intressent i Nässjö Näringsliv erhåller fortfarande din rabatt på 500 respektive 800 kronor.

>> Läs mer om kursen och anmäl dig här!

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.