OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Generationskrockar – varför blev det såhär?

17 januari kl. 07.30 – 09.00 Hotel Ullinge, EksjöHitta hit Gratis (frukost ingår)

Fel i uppkopplingen

Den 17 Januari bjuder Poolia och Hotel Ullinge in till frukostseminarium för att kicka igång det nya året! Eventet riktar sig främst till dig som har personalansvar. Kanske är du vd, hr-chef eller avdelningschef? Generationskrockar står som tema där vi tar itu med myter och beteenden.

Edvard Wiberg och Josefine Arenius från We Are Mountain.

Millenials är lata, självgoda och ska hela tiden ha svar på varför. Gen Z är krävande, svarar aldrig i telefon och förväntar sig en befordran efter sex månader. Gen X, som nu oftast står i chefs-och ledarskapsroller, försöker bygga relationer till sina yngre medarbetare genom ironi, vilket absolut inte fungerar.

Välkomna till en morgon med Poolia, Hotel Ullinge och We Are Mountain där du får möta Josefine Arenius och Edvard Wiberg som med energi, humor och insprängt allvar reder ut begreppen. De kommer slå hål på myter och poängtera förhållningssätt mellan generationer – för att förstå varandras beteende och drivkrafter utifrån vilken generation man tillhör.

Vi träffas på Hotel Ullinge, som numera är medlemmar i hotellkedjan Best Western. Sedan de gick med i Best Western kan de erbjuda mer förmåner för både företag och resenärer. Hos dem kan du konferera, njuta av god mat och uppleva den magiskt småländska naturen när den är som bäst.

Under eventet lottas det ut biljetter till allsvensk fotboll i Värnamo. Ta chansen och vinn fina biljetter för att se IFK Värnamo spela.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan, senast den 13 januari.

Det finns inget sådant arrangemang upplagt, eller finns det dubletter

Är du intresserad av att se vilka som är anmälda? >>

Arrangörer

Poolia Nässjö
Hotell Ullinge
Nässjö Näringsliv
eksjö.nu

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.