Genrerationskrockar – varför blev det såhär?

17 januari kl. 07.30 – 09.00 Hotell Ullinge, EkjsöHitta hit Gratis (frukost ingår)

Den 17 Januari bjuder Poolia och Hotell Ullinge in till frukostmöte. Generationskrockar står som tema där vi tar itu med myter och beteenden.

Millenials är lata, självgoda och ska hela tiden ha svar på varför. Gen Z är krävande, svarar aldrig i telefon och förväntar sig en befordran efter sex månader. Gen X, som nu oftast står i chefs-och ledarskapsroller, försöker bygga relationer till sina yngre medarbetare genom ironi, vilket absolut inte fungerar.

Välkomna till en morgon med Poolia och We Are Mountain där ni får möta Josefine Arenius och Edvard Wiberg som med energi, humor och insprängt allvar reder ut begrepp. De kommer slå hål på myter och poängtera förhållningssätt mellan generationer – för att förstå varandras beteende och drivkrafter utifrån vilken generation man tillhör.

Hotell Ullinge

Vi träffas på Hotell Ullinge som är en anrik mötesdestination vackert belägen på första parkett vid Södra Wixens strand. Hos oss kan du konferera, njuta av god mat och uppleva den magiskt småländska naturen när den är som bäst.

Tillsammans med våra systeranläggningar i Vrigstad och Värnamo är vi stolta medlemmar i hotellkedjan Best Western och kan därmed erbjuda förmånliga företagsavtal. Ett riktigt bra lojalitetsprogram där varje övernattning inom Best Western plussar på poängpotten samt givetvis den allra bästa starten på dagen; en fantastisk frukost signerad Best Breakfast.

Under eventet lottar vi ut fina biljetter till allsvensk fotboll i Värnamo. Ta chansen och vinn fina biljetter för att se IFK Värnamo spela.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan, senast den 13 januari.
Arrangörer

Nässjö Näringsliv
Poolia Nässjö
Hotell Ullinge

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.