OBS! Det är evenemanget har redan ägt rum.

Bli inspirerad av Work Systems exportresa

19 september kl. 07.30 – 08.50 Sportkompaniet, NässjöHitta hit Gratis, vi bjuder på frukost!

Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Den 19 september bjuder Almi och Nässjö Näringsliv in till en frukostträff med Work System. Låt dig inspireras av deras framgångsrika exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Work System utvecklar och tillverkar inredning till yrkesfordon. På kort tid har bolaget expanderat internationellt och levererar nu till företag i hela Skandinavien och flera andra europeiska länder. 

Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Benedikt Wiesmann på Work System som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar som kan inspirera och vägleda dig i din egen exportresa.

Som en del av deras framgångssaga har Work System också samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier och fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.  

Almi kommer finnas på plats för att berätta mer om projektet Beglobal – en accelerator för företags internationella satsningar. 

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor. Varmt välkommen!

>> Anmäl dig på Almis webbplats

Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.