Stormtrivs etablerar sig i Nässjö genom förvärv

2 min läsning Publicerad 26 april 2021

Stormtrivsgruppen växer och förvärvar Höglandet Städ i Nässjö, vilket innebär att de etablerar sig i Nässjö och samtidigt växer med närmare 70 nya medarbetare.

Bilden visar en kvinna som står och torkar av en lampa. Hon jobbar på företaget Stormtrivs och på ryggen syns Stormtrivs logga och slogan "Tid över till annat".

Stormtrivsgruppen, som finns med verksamheter i Borås, Jönköping, Linköping och Ulricehamn, erbjuder städ- och trädgårdstjänster samt hemtjänst. Företaget planerar för en kraftig tillväxt de närmaste åren och förvärvet av Höglandet Städ är en pusselbit i planerna.

– Vi upplever en kraftig tillväxt på servicemarknaden, såväl företag som privatpersoner vill ha hjälp av en seriös aktör som kan bidra till att förenkla deras vardag, säger Pierre Adolfsson, koncernchef för Stormtrivsgruppen. Stormtrivsgruppen har en gedigen erfarenhet av att leverera städtjänster till såväl företag som privatpersoner, och denna erfarenhet använder vi för att fortsätta att bygga ett serviceföretag av högsta klass. Genom förvärvet av Höglandet städ och etableringen i Nässjö tar vi nästa steg på vår tillväxtresa, en resa som bara har börjat, fortsätter han.

Från 230 till 300 medarbetare

Höglandet städ har närmare 70 medarbetare och genom förvärvet växer Stormtrivsgruppen till att omfatta drygt 300 medarbetare på fem orter. Höglandet städs dotterbolag i Jönköping blir fortsatt en del av Stormtrivs Jönköping. 

Stormtrivsgruppens ambition är att erbjuda hela deras tjänsteutbud till Höglandet Städs kunder och därigenom skapa en än mer positiv kundupplevelse för Höglandet Städs kunder.

– Jag är glad att Höglandet Städ blir en del av Stormtrivsgruppen, och jag ser fram emot att fortsätta att utveckla företaget tillsammans med dem, säger Martin Adamson, vd för Höglandet Städ. Jag, tillsammans med våra medarbetare, skall fortsätta att leverera tjänster av högsta klass till våra kunder, men nu med möjligheten att erbjuda ett ännu bredare utbud, fortsätter han.

– Vi är stolta och glada över att Höglandet Städ har valt att bli en del av Stormtrivsgruppen. Genom Höglandet Städ tar vi en ledande position på höglandet. Deras starka branschkunnande i kombination med deras marknadsnärvaro kommer att bidra positivt till Stormtrivsgruppens utveckling, och jag ser fram emot en fortsatt spännande resa tillsammans, avslutar Pierre Adolfsson.

Om Stormtrivsgruppen

Stormtrivsgruppen är en företagsgrupp med verksamhet på orterna Borås, Jönköping, Linköping, Ulricehamn och Nässjö. Företaget omsätter cirka 125 MSEK och grundades för drygt 20 år sedan av Åsa Storm som fortfarande är delägare i verksamheten. Huvudägare till Stormtrivsgruppen är Huset Invest, Simonssongruppens investmentbolag.