Ny skönhetssalong i centrala Nässjö

2 min läsning Publicerad 14 juni 2021

Att plocka fram den naturliga, inneboende skönheten hos kunderna, det är målet för den nya skönhetssalongen P Queen Beauty Salon. Bakom salongen står Phuong Pham, ett känt ansikte för många i Nässjö.

Phuong Pham i den nyöppnade salongen P Queen Beauty Salon i Nässjö.
Phuong Pham i den nyöppnade salongen P Queen Beauty Salon.
Salongen ligger på Anneforsvägen 3, mittemott Vita Amandi.

Hon är ett välbekant ansikte i Nässjö, Phuong Pham, efter att i många år ha drivit restaurangen Matlyckan tillsammans med maken Sang, som tragiskt gick bort förra våren. Planerna på skönhetssalong är dock inget nytt påfund. Redan 2018 började hon utbilda sig inom området och tog sina första diplom. Sedan dess har det blivit en hel del utbildningar inom allt från ögonfransar till butiksdesign – och nu öppnar hon salongen P Queen Beauty Salon på Anneforsvägen 3 i Nässjö. 

– Jag vänder mig till kunder i olika åldrar. Framförallt kvinnor, men även män, säger hon. 

Hon vill expandera till fler orter

I sin repertoar kommer Phuong Pham ha ansiktsbehandlingar, ögonfransförlängningar och nagelvård, bland annat. Det naturliga betonas och inga ingrepp med nålar eller liknande används. I lokalerna står två massagestolar med tillhörande fotbad – något för både hon och han. Planerna för P Queen Beauty Salon är ambitiösa. Inom ett år tror hon på tre-fyra anställda, och på sikt vill hon öppna upp skönhetssalonger på fler orter. 

– Det är min dröm i alla fall, att öppna fler salonger. Kanske två till, säger hon.

Phuong Pham har tänkt ut och ritat upp allting i salongen på egen hand. Hon satsar på hög kvalitet, vilket har inneburit rejäla investeringar. 

– Dels handlar det om att när vi jobbar ska vi må bra. Och när kunder kommer in ska de känna att vi verkligen har satsat, säger hon. 

P Queen Beauty Salon har öppet måndag till fredag klockan 9-18, samt lördagar klockan 10-16.